Supa de toamna cu gogosar, linte rosie si radacinoase gatita la slow cooker Crock Pot

Se spala lintea rosie si se scurge.

Timp pregatire
190 minute
Complexitate
redusa
Supa de toamna cu gogosar, linte rosie si radacinoase gatita la slow cooker Crock Pot

Ingrediente

  • 2 gogosari
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 cana linte rosie
  • 1 ceapa rosie
  • Ulei de masline
  • Sare
  • ½ lingurita piper cayenne
  • 2 l apa

Mod de preparare

Se spala lintea rosie si se scurge.

Se curata de coaja morcovul, pastarnacul si telina.

Se spala bine radacinoasele si se toaca marunt.

Se curata de seminte, se spala si se toaca marunt gogosarul.

Ceapa rosie se curata, se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline in vasul de la slowcooker duraceramic crockpot( acesta poate fi folosit cu incredere sip e plita) sau intr-o cratita .

Se adauga peste ceapa gogosarul, morcovul, telina si pastarnacul, se condimenteaza cu sare si piper cayenne si se lasa sa se rumeneasca putin.

Se adauga lintea si doi litri de apa, se amesteca bine si se muta vasul de pe plita in slow cooker.

Se seteaza slow cooker-ul pe functia high timp de 3 ore.

Supa se poate servi cu crutoane de paine.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni