Se sigileaza ciocanelele de pui intr-o tigaie in putin ulei, apoi se pun in vasul slow cooker-ului Crock-Pot.
Se sigileaza ciocanelele de pui intr-o tigaie in putin ulei, apoi se pun in vasul slow cooker-ului Crock-Pot.
In uleiul in care s-au sigilat ciocanelele, se caleste usor usturoiul tocat marunt.
Se toaca marunt rosiile in bulion si se adauga peste usturoi. Se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce afumata dupa gust, se amesteca bine si se toarna sosul peste ciocanelele de pui.
Se programeaza Crock Pot-ul digital de 4.7l pe functia high 2 ore.
Se pune in vasul Crock Pot de 3.5 l malaiul, sarea si apa calda. Se amesteca bine si se seteaza pe functia high timp de 2 ore.
La jumatatea timpului de gatire se ridica capacul si se amesteca bine.
La final inaite de servire se adauga untul si parmezanul ras si se amesteca mamaliga foarte bine.
Servim ostropelul pe pat de mamaliguta.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii