Carnea de porc si cea de pui, se spala apoi se portioneaza.
Carnea de porc și cea de pui, se spală apoi se porționează. Recunosc, că m-a folosit tot de noul ajutor din familia Zmeilor, slow cooker-ul Crock- Pot botezat Alin;).
Se curăță legumele, apoi se mărunțesc.
Într-un vas termorezistent se pun bucățile de carne și cârnați, se adaugă prazul rondele, ardeiul, ceapa și usturoiul verde tocat mărunt, se asezonează de sare, piper, boia, foi de dafin se completează cu apă și se lasă la gătit, cca. 60 de minute, la foc mic în cuptor, la HIGH la slow cooker-ul Crock-Pot.
După cele 60 de minute se adaugă vinul și zacusca, și se mai lasă la gătit, tot la programul HIGH, cca. 30 de minute la gătit.
Tochitura se servește fierbinte cu mămăligă, ou și brânză rasă de oi.
Noi am optat pentru varianta de primăvară, cartofi noi cu mărar și salată de varză nouă;)
Spor și pofă bună!
P.S.Multumesc Sidy pentru inspiratie ;)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii