Am executat o iahnie cu ciolan afumat.
Am executat o iahnie cu ciolan afumat. Fasolea se curăță de impurități.
De această dată am testat aparatul slow cooker Crock-Pot, adică l-am pus la muncă pe Alin, pentru a fierbe fasole, fara a mai pune fasolea la inmuiat peste noapte.
Se conectează la sursa de curent, în vasul aparatului, se adaugă fasolea, ciolanul tăiat bucățele, legumele curățate și mărunțite, adaugâdu-se cca. 1000 ml apă, apoi din MENIU se selectează programul HIGH și se lasă la fiert cca. 150 de minute.
Se asezonează de mirodenii și se adaugă pasta de roșii și se mai lasă la gătit lent 30 min.
Se servește fierbinte, cu pâine sau mămăligă, alături de o ceapă roșie stropită cu puțin ulei de măsline și oțet de prune.
Spor și poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii