Se coace ardeiul kapia.
Se coace ardeiul kapia. Se lasa la racit, se curata de pielita si seminte si se taie marunt.
Se taie pieptul de rata in patru bucati egale, se condimenteaza usor cu sare si piper si se sigileaza usor la tigaie.
Se curata ceapa, se taie marunt .Se curata morcovul si se da pe razatoare.
Se toca varza marunt si se freaca cu sare.
Se amesteca ceapa cu morcovul, varza si ardeiul copt.
Se condimenteaza cu piper proaspat macinat si boia dulce afumata, se adauga uleiul si pieptul de rata, apoi se amesteca bine. Daca mai este cazul se mai adauga sare. Se pune tot amestecul in slow cooker Crock Pot. Se pun deasupra 2 foi de dafin si o crenguta de cimbru.
Se seteaza slow cooker Crock Pot pe functia high 4 ore.
Dupa ce s-a gatit varza, se indeparteaza cimbrul si foile de dafin.
La servire se presara patrunjel verde tocat marunt.
Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.
Pudra de rosiiPlacinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...
Placinta frageda cu dovleac si nucaPentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta
Comentarii