autor:

retete burceav

» » , , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Slow Cooking

Varza de toamna cu piept de rata si ardei copti la slow cooker Crock Pot

Autor: retete burceav    
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 octombrie 2020

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: retete burceav    
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 octombrie 2020

Ingrediente
1 varza noua, 1 piept de rata (merge si de pui), 2 ardei kapia, 1 ceapa, 1 morcov, 3 linguri de ulei, Sare, Piper, Boia dulce afumata, Patrunjel, 2 foi de dafin, 1 crenguta de cimbru

Dificultate: Medie Timp: 4h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se coace ardeiul kapia. Se lasa la racit, se curata de pielita si seminte si se taie marunt.

Se taie pieptul de rata in patru bucati egale, se condimenteaza usor cu sare si piper si se sigileaza usor la tigaie.

Se curata ceapa, se taie marunt .Se curata morcovul si se da pe razatoare.

Se toca varza marunt si se freaca cu sare.

Se amesteca ceapa cu morcovul, varza si ardeiul copt.

Se condimenteaza cu piper proaspat macinat si boia dulce afumata, se adauga uleiul si pieptul de rata, apoi se amesteca bine. Daca mai este cazul se mai adauga sare. Se pune tot amestecul in slow cooker Crock Pot. Se pun deasupra 2 foi de dafin si o crenguta de cimbru.

Se seteaza slow cooker Crock Pot pe functia high 4 ore.

Dupa ce s-a gatit varza, se indeparteaza cimbrul si foile de dafin.

La servire se presara patrunjel verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza de toamna cu piept de rata si ardei copti la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Slow Cooking
Mancare de hribi

Mancare de hribi

Curata hribii, spala-i bine si taie-i bucati; Toaca usturoiul si ceapa verde marunt; Incinge uleiul

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Slow Cooking
Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock-Pot

Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock-Pot

Curatam legumele, ceapa o tocam marunt, iar morcovul rondele subtiri si taiate pe jumatate. In vasul

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

4h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 varza noua
  • 1 piept de rata (merge si de pui)
  • 2 ardei kapia
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 linguri de ulei
  • Sare
  • Piper
  • Boia dulce afumata
  • Patrunjel
  • 2 foi de dafin
  • 1 crenguta de cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de retete burceav
Supa de toamna cu gogosar, linte rosie si radacinoase gatita la slow cooker Crock Pot

Supa de toamna cu gogosar, linte rosie si radacinoase gatita la slow cooker Crock Pot

Se spala lintea rosie si se scurge. Se curata de coaja morcovul, pastarnacul si telina. Se spala

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Slow Cooking
Short ribs - Costite de vita glazurate la slow cooker Crock Pot

Short ribs - Costite de vita glazurate la slow cooker Crock Pot

Pentru 1.5 kg costite de vita am pregatit o marinada din 1/2 cana suc de rosii, 1/ 2 cana sos soia

0 voturi    0 comentarii
4h 10 min
Slow Cooking
Sarmale de toamna cu ciuperci si afumatura la slow cooker Crock Pot

Sarmale de toamna cu ciuperci si afumatura la slow cooker Crock Pot

Se pune orezul la inmuiat in apa calduta. Se toaca ciupercile marunt.Se curata si se toaca ceapa

0 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Slow Cooking
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Slow Cooking

Somotei cu ierburi aromate si otet balsamic gatit in dovleac la slow cooker Crock Pot Somotei cu ierburi aromate si otet balsamic gatit in dovleac la slow cooker Crock Pot

Se spală, dovleacul se înțeapă puțin cu furculița. Se decupează un capac și se curăță de semințe. Se condimentează

0 voturi    0 comentarii
4h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovleac umplut cu mozarella si bacon la slow cooker Crock Pot Dovleac umplut cu mozarella si bacon la slow cooker Crock Pot

Dovlecii se taie în două și se curăță de semințe și filamente, se scobesc apoi se sărează puțin pe interior. Cubulețele

0 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Aperitive cu carne
Chiftelute „orientale”, in sos rosu