Se coace ardeiul kapia.
Se coace ardeiul kapia. Se lasa la racit, se curata de pielita si seminte si se taie marunt.
Se taie pieptul de rata in patru bucati egale, se condimenteaza usor cu sare si piper si se sigileaza usor la tigaie.
Se curata ceapa, se taie marunt .Se curata morcovul si se da pe razatoare.
Se toca varza marunt si se freaca cu sare.
Se amesteca ceapa cu morcovul, varza si ardeiul copt.
Se condimenteaza cu piper proaspat macinat si boia dulce afumata, se adauga uleiul si pieptul de rata, apoi se amesteca bine. Daca mai este cazul se mai adauga sare. Se pune tot amestecul in slow cooker Crock Pot. Se pun deasupra 2 foi de dafin si o crenguta de cimbru.
Se seteaza slow cooker Crock Pot pe functia high 4 ore.
Dupa ce s-a gatit varza, se indeparteaza cimbrul si foile de dafin.
La servire se presara patrunjel verde tocat marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii