Se spala ardeiul, se indeparteaza cotorul si se curata de seminte.
Se spala ardeiul, se indeparteaza cotorul si se curata de seminte. Se pune orezul la umflat in apa calda.
Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.
Carnea tocata de curcan se pune la calit alaturi de ceapa.
Dupa ce s-au calitit putin carnea si ceapa, se opreste focul, se adauga orezul scurs de apa si se amesteca.
Se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata si cimbru dupa gust.
Umplem ardeii jumatate cu compozitia de carne tocata, asezam o bucata de mozzarella, apoi umplem restul de ardei si deasupra mai punem o bucata de mozzarella.
Pe fundul vasului punem 150 ml de suc de rosii, apoi asezam ardeii umpluti.
Deasupra ardeilor inainte de a pune camacul punem o harie de copt care a fost umezita, setam Crock Pot-ul digital de 4.7 l pe functia high timp de 3 ore, la jumatatea timptlui, rotim vasul ca sa prevenim sa se prinda de vas.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii