Se spala ardeiul, se indeparteaza cotorul si se curata de seminte.
Se spala ardeiul, se indeparteaza cotorul si se curata de seminte. Se pune orezul la umflat in apa calda.
Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.
Carnea tocata de curcan se pune la calit alaturi de ceapa.
Dupa ce s-au calitit putin carnea si ceapa, se opreste focul, se adauga orezul scurs de apa si se amesteca.
Se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata si cimbru dupa gust.
Umplem ardeii jumatate cu compozitia de carne tocata, asezam o bucata de mozzarella, apoi umplem restul de ardei si deasupra mai punem o bucata de mozzarella.
Pe fundul vasului punem 150 ml de suc de rosii, apoi asezam ardeii umpluti.
Deasupra ardeilor inainte de a pune camacul punem o harie de copt care a fost umezita, setam Crock Pot-ul digital de 4.7 l pe functia high timp de 3 ore, la jumatatea timptlui, rotim vasul ca sa prevenim sa se prinda de vas.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii