Se spala ardeiul, se indeparteaza cotorul si se curata de seminte.
Se spala ardeiul, se indeparteaza cotorul si se curata de seminte. Se pune orezul la umflat in apa calda.
Se curata ceapa, se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.
Carnea tocata de curcan se pune la calit alaturi de ceapa.
Dupa ce s-au calitit putin carnea si ceapa, se opreste focul, se adauga orezul scurs de apa si se amesteca.
Se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata si cimbru dupa gust.
Umplem ardeii jumatate cu compozitia de carne tocata, asezam o bucata de mozzarella, apoi umplem restul de ardei si deasupra mai punem o bucata de mozzarella.
Pe fundul vasului punem 150 ml de suc de rosii, apoi asezam ardeii umpluti.
Deasupra ardeilor inainte de a pune camacul punem o harie de copt care a fost umezita, setam Crock Pot-ul digital de 4.7 l pe functia high timp de 3 ore, la jumatatea timptlui, rotim vasul ca sa prevenim sa se prinda de vas.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii