Se pune orezul la inmuiat in apa calduta.
Se pune orezul la inmuiat in apa calduta.
Se toaca ciupercile marunt.Se curata si se toaca ceapa marunt.
Se aleg 60 de frunze de varza si se taie in functie de marimea dorita. Frunzele ramase se taie marunt si se asaza o parte pe fundul vasului slow cooker Crock Pot si o parte se pastreaza ca se le punem deasupra. Se taie sunculita afumata in fasii subtiri.
Se amesteca carnea tocata cu ceapa, ciupercile si orezul. Se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata, cimbru uscat si putin patrunjel tocat marunt, apoi se amesteca bine.
Se infasoara sarmalele si se asaza in slow cooker Crock Pot, iar intre straturi se pun fasii de sunculita afumata.
Peste ultimul strat de sarmale se pune restul de varza tocata, rosiile in bullion tocate, crengute de cimbru si apa doar cat sa le acopere.
Se lasa sarmalele la gatit pe functia high timp de 4.5-5 ore
Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.
Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeuraIncingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Comentarii
Adaugă comentariu