Sarmale de toamna cu ciuperci si afumatura la slow cooker Crock Pot

Se pune orezul la inmuiat in apa calduta.

Timp pregatire
270 minute
Complexitate
medie
Sarmale de toamna cu ciuperci si afumatura la slow cooker Crock Pot

Ingrediente

  • 1 kg spata de porc tocata
  • 2 cepe
  • 500 gr ciuperci brune
  • un pahar de orez tinut la înmuiat
  • sare, piper,
  • boia dulce afumata
  • patrunjel,
  • cimbru
  • 100 gr sunculita afumata
  • cutie de rosii in bulion
  • 70 frunze varza murata
  • Crengute de cimbru uscat

Mod de preparare

Se pune orezul la inmuiat in apa calduta.

Se toaca ciupercile marunt.Se curata si se toaca ceapa marunt.

Se aleg 60 de frunze de varza si se taie in functie de marimea dorita. Frunzele ramase se taie marunt si se asaza o parte pe fundul vasului slow cooker Crock Pot si o parte se pastreaza ca se le punem deasupra. Se taie sunculita afumata in fasii subtiri.

Se amesteca carnea tocata cu ceapa, ciupercile si orezul. Se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata, cimbru uscat si putin patrunjel tocat marunt, apoi se amesteca bine.

Se infasoara sarmalele si se asaza in slow cooker Crock Pot, iar intre straturi se pun fasii de sunculita afumata.

Peste ultimul strat de sarmale se pune restul de varza tocata, rosiile in bullion tocate, crengute de cimbru si apa doar cat sa le acopere.

Se lasa sarmalele la gatit pe functia high timp de 4.5-5 ore

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi