Iepure aromat la slow cooker Crock-Pot

Pentru ca duminica este pentru familie si, practic, singura zi din saptamana in care ne intalnim toti la masa, imi permit sa ii rasfat pe cei dragi cu retete sofisticate.

Timp pregatire
390 minute
Complexitate
redusa
Iepure aromat la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • 1/2 iepure, partea din spate
  • 1 lgt sare
  • 5 lg ulei de masline
  • 100 ml vin rosu
  • 1 lgt oregano
  • 1 lgt rozmarin
  • 1 ltg chilli
  • 1 lgt piper boabe negru
  • 6 fire de usturoi verde tocate

Mod de preparare

Pentru ca duminica este pentru familie si, practic, singura zi din saptamana in care ne intalnim toti la masa, imi permit sa ii rasfat pe cei dragi cu retete sofisticate, delicioase si sanatoase in acelasi timp.

Cum reusesc acest lucru? Invatand! Nu este niciodata tarziu sa accepti noi provocari , mai ales cand vin "la pachet" cu imbunatatirea starii de sanatate si cu sentimentul ca ai facut o schimbare in bine. Iar cand alegerea ta ii ajuta pe cei dragi poti sa afirmi ca iubirea trece si prin stomac, glumind putin.

Vorbind serios insa, nimic nu este mai de pret decat acel "saru'mana pentru masa c-a fost buna si gustoasa" spus din toata inima si cu zambetul pe buze.

Speli carnea si o portionezi.

Adaugi toate condimentele si ierburile aromatice in uleiul de masline si omogenizezi pana cand se zdrobesc bine. Torni vinul si apoi pui carnea la marinat in acest sos pentru 2 ore, la rece.

Rastorni totul in vasul slow cooker-ului Crock-Pot, setezi modalitatea de gatire "high" , fixezi timpul la 4 ore si...gata! Astepti ca totul sa se gateasca incet, iar tu iti petreci timpul alaturi de cei dragi. Noi am fost in parc la alergat/jucat/plimbat si am profitat de vremea frumoasa de afara.

Cand am ajuns acasa am pregatit doar legumele si am savurat pranzul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor