Se prepara un sos omogen din mustar, ulei, condimente, miere si sosul de soia.
Se prepara un sos omogen din muştar, ulei, condimente, miere şi sosul de soia. Cu acest sos se ung coastele, apoi se aşează în vasul slow cooker Crock-Pot, alias Alin ajutorul din dotare, se acoperă şi se lasă la gatit lent cca. 5 ore cu functia HIGH. Dupa timpul parcurs de gatire lenta, vasul slow cookerului Crock-Pot cu coastele gatite, se da la cuptor cca. 10 minute pentru glazurare. Coastele se consumă ca atare, sau însoţite de garniturile preferate şi salate de sezon.
Simplu si gustos! Spor şi poftă bună!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii