Pentru 1.5 kg costite de vita am pregatit o marinada din 1/2 cana suc de rosii, 1/ 2 cana sos soia light.
Pentru 1.5 kg costite de vita am pregatit o marinada din 1/2 cana suc de rosii, 1/ 2 cana sos soia light, 1 lingurita usturoi pudra, o lingurita miere, o lingurita boia dulce afumata, 1/ 2 lingurita piper proaspat macinat, 1 lingura ulei de masline si 1/2 lingurita cimbru uscat.
Am amestecat toate ingredientele si am masat bine costitele.
Am pus totul intr-un vas acoperit la frigider peste noapte.
Am scos costitele dimineata si le-am lasat sa ajunga la temperatura camerei apoi le-am gatit in slow cooker CrockPot pe functia high timp de 4 ore.
Rezultatul este spectaculos. Costitele gatite astfel sunt fragede, suculente,carnea efectiv se desprinde singura de pe os.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii