Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne.
Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare punem ceapa si ardeiul la calit, dupa un minut punem dovlecelul si vanata cu un praf de sare. Dupa doua minute punem morcovul si ciupercile si calim pana legumele isi lasa apa.
Tocam felii subtiri usturoiul si il adaugam in oala. Turnam rosiile in bulion, cartofii, orezul si 1L din zeama de pui. Adaugam boiaua, sare si piper si lasam la fiert.
Cand lichidul scade completam cu restul de supa. In momentul in care cartofii au fiert iar orezul nu mai e tare deloc tocam legatura de patrunjel si adaugam jumate in ghiveci. Cu cantitatea ramasa putem orna farfuriile. Pofta buna!
Reteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miereReteta de faguri deliciosi. Cum se face acasa reteta de faguri deliciosi.
Faguri deliciosiDe Sarbatori, am pregatit cotlet de porc la cuptor, cu costite, cartofi si mirodenii.
Cotlet de porc, cu legume si mirodenii, la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii