Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne.
Taiem dovlecelul cartoful si vanata cubulete, ardeii patratele, ciupercile felii, morcovii rondele iar ceapa julienne. Intr-o oala mare punem ceapa si ardeiul la calit, dupa un minut punem dovlecelul si vanata cu un praf de sare. Dupa doua minute punem morcovul si ciupercile si calim pana legumele isi lasa apa.
Tocam felii subtiri usturoiul si il adaugam in oala. Turnam rosiile in bulion, cartofii, orezul si 1L din zeama de pui. Adaugam boiaua, sare si piper si lasam la fiert.
Cand lichidul scade completam cu restul de supa. In momentul in care cartofii au fiert iar orezul nu mai e tare deloc tocam legatura de patrunjel si adaugam jumate in ghiveci. Cu cantitatea ramasa putem orna farfuriile. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii