Spanac la tigaie

Reteta de spanac la tigaie. Cum se face reteta de spanac la tigaie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Spanac la tigaie

Ingrediente

  • 800 g spanac proaspat (sau 400 g congelat)
  • 4-5 linguri de ulei de masline
  • 3-4 cepe verzi( sau 1 medie uscata)
  • sare
  • piper
  • usturoi praf (optional)

Mod de preparare

Reteta de spanac la tigaie este una dintre preferatele mele. Nu numai ca se face rapid, dar este foarte gustoasa si sanatoasa.

Este minunat cu oua ochiuri sau posate, dar poate fi o garnitura grozava alaturi de o friptura sau orice alt fel de preparat din carne.

Se spala spanacul in mai multe ape, se opareste scurt in apa fierbinte si se lasa la scurs.

Intr-o tigaie incalzim uleiul si calim ceapa tocata cu un praf de sare la foc domol, sa nu se arda.

Cand ceapa s-a inmuiat adaugam spanacul scurs bine si tocat, nu foarte mic.

Presaram sare, piper, putin usturoi praf si mai gatim doua minute, sa se imprieteneasca aromele.

Stingem focul si este gata de servit. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise