Spanac la tigaie

Reteta de spanac la tigaie. Cum se face reteta de spanac la tigaie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Spanac la tigaie

Ingrediente

  • 800 g spanac proaspat (sau 400 g congelat)
  • 4-5 linguri de ulei de masline
  • 3-4 cepe verzi( sau 1 medie uscata)
  • sare
  • piper
  • usturoi praf (optional)

Mod de preparare

Reteta de spanac la tigaie este una dintre preferatele mele. Nu numai ca se face rapid, dar este foarte gustoasa si sanatoasa.

Este minunat cu oua ochiuri sau posate, dar poate fi o garnitura grozava alaturi de o friptura sau orice alt fel de preparat din carne.

Se spala spanacul in mai multe ape, se opareste scurt in apa fierbinte si se lasa la scurs.

Intr-o tigaie incalzim uleiul si calim ceapa tocata cu un praf de sare la foc domol, sa nu se arda.

Cand ceapa s-a inmuiat adaugam spanacul scurs bine si tocat, nu foarte mic.

Presaram sare, piper, putin usturoi praf si mai gatim doua minute, sa se imprieteneasca aromele.

Stingem focul si este gata de servit. Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi