Spanac la tigaie

Reteta de spanac la tigaie. Cum se face reteta de spanac la tigaie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Spanac la tigaie

Ingrediente

  • 800 g spanac proaspat (sau 400 g congelat)
  • 4-5 linguri de ulei de masline
  • 3-4 cepe verzi( sau 1 medie uscata)
  • sare
  • piper
  • usturoi praf (optional)

Mod de preparare

Reteta de spanac la tigaie este una dintre preferatele mele. Nu numai ca se face rapid, dar este foarte gustoasa si sanatoasa.

Este minunat cu oua ochiuri sau posate, dar poate fi o garnitura grozava alaturi de o friptura sau orice alt fel de preparat din carne.

Se spala spanacul in mai multe ape, se opareste scurt in apa fierbinte si se lasa la scurs.

Intr-o tigaie incalzim uleiul si calim ceapa tocata cu un praf de sare la foc domol, sa nu se arda.

Cand ceapa s-a inmuiat adaugam spanacul scurs bine si tocat, nu foarte mic.

Presaram sare, piper, putin usturoi praf si mai gatim doua minute, sa se imprieteneasca aromele.

Stingem focul si este gata de servit. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor