Prepara un sos marinara autentic italian cu rosii, usturoi si busuioc. O reteta simpla si delicioasa pentru paste, pizza si multe altele. Afla cum sa-l prepari in cativa pasi simpli.
Intr-o cratita mare, incalzeste uleiul de masline la foc mediu.
Adauga ceapa tocata si soteaz-o pana devine translucida, aproximativ 5-7 minute.
Adauga usturoiul tocat si soteaza pentru inca 1-2 minute, pana cand devine aromat.
Adauga rosiile in cratita. Daca folosesti rosii intregi din conserva, le poti zdrobi usor cu o lingura de lemn.
Adauga zaharul, daca este nevoie.
Adauga sarea, piperul, oregano si busuiocul.
Daca vrei un sos mai picant, adauga fulgii de ardei iute.
Redu focul la mic si lasa sosul sa fiarba la foc mic pentru 20-30 de minute, amestecand ocazional.
Gusta sosul si ajusteaza condimentele dupa preferinta.
Serveste sosul marinara peste paste, pizza, pui cu sos marinara sau foloseste-l ca baza pentru alte feluri de mancare.
Aceasta este o reteta de baza pentru sos marinara, dar poti experimenta si adauga propriile tale ingrediente pentru a-i da o nota personala. Pofta buna!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii