Oua jumari cu ceapa si cartofi

Reteta de oua jumari cu ceapa si cartofi. Cum faci acasa oua jumari cu ceapa si cartofi

Portii
2
Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Oua jumari cu ceapa si cartofi

Ingrediente

  • 3 oua
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri de ulei
  • sare si piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Curatam carofii de coaja si ii taiem cuburi nu prea mari. Incalzim uleiul si gatim cartofii pana cand capata o culoare frumoase si se inmoaie. Adaugam ceapa taiata julien, sare si piper.

Cand s-a inmuiat si ceapa, adaugam ouale batute usor cu furculita. Amestecam si gatim inca putin pana cand ouale sunt gata.

Stingem focul, si adaugam patrunjelul tocat.

Este un fel de mancare rapida, economica si gustoasa, perfecta alaturi de muraturi sau diverse salate. Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi