Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei sa se incalzeasca, se prajesc ceapa si ardeii,
Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei sa se incalzeasca, se prajesc ceapa si ardeii, apoi treptat celelalte legume se calesc putin. Se adauga 2-3 pahare de apa si se adauga mirodeniile si se lasa sa fiarba cel putin 15 minute.
Fileurile de peste se spala si se condimenteaza cu putina sare si putin piper, dupa care se adauga peste legume; se adauga rosiile si bulionul si se lasa inca 15 minute pana sosul scade putin si este mai concetrat. Se lasa sa se raceasca bine sau se mananca a doua zi cu o felie de paine proaspata gustoasa.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii