Fasole cu ciolan afumat gatit la Multicooker Crock-Pot Express

Pune fasolea in apa si las-o la inmuiat cateva ore bune sau peste noapte.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Fasole cu ciolan afumat gatit la Multicooker Crock-Pot Express

Ingrediente

  • 1 ciolan afumat de aproximativ 1 kg
  • 400-500 gr fasole boabe lasata la inmuiat
  • 1 ceapa rosie
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 2 morcovi
  • 2-3 fire apio sau 1 telina mica
  • 70 gr rosii uscate in ulei
  • 2 linguri pasta de gogosari sau 1 gogosar sau ardei capia taiat cubulete
  • 250 ml suc gros de rosii
  • 3-4 linguri ulei
  • sare, piper, cimbru uscat, 2-3 foi de dafin
  • 700-750 ml apa
  • verdeata proaspata:patrunjel si/sau leustean

Mod de preparare

Pune fasolea in apa si las-o la inmuiat cateva ore bune sau peste noapte. Se conecteaza la sursa de curent Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune. Se seteaza functia Brown/Saute, fara a pune capacul. Pune uleiul la incins si caleste ceapa rosie tocata marunt. Adauga spre final ceapa verde tocata rondele. Toaca legumele cubulete si pune-le peste ceapa calita. Amesteca in cuva aparatului cu o lingura de lemn si lasa legumele 4-5 minute sa se caleasca. Pune rosiile uscate taiate felii, pasta de gogosar, sucul de rosii, fasolea scursa de apa, mirodeniile si apa. La final pune si ciolanul si vezi sa fie suficienta apa peste ingrediente. Se pune capacul aparatului, se inchide supapa de aburi.Din meniul aparatului se selcteaza functia Meat/Stew, cu durata de 60 minute, apoi tasta Start. Dupa terminarea programului, se deschide supapa de eliberare aburi, apoi se deschide capacul.Scoate ciolanul si pune verdeata proaspata tocata fin. Amesteca in mancarea de fasole si serveste o bucata de carne cu fasole si neaparat muraturi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise