Punem faina in bol, adaugam smantana, ulei sau unt topit.
Punem faina in bol, adaugam smantana, ulei sau unt topit, sare si cascaval si amestecam bine pana se omogenizeaza.
Aluatul se intinde de grosimea unui deget, se decupeaza pogacelele cu ajutorul unui pahar, se asaza in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenus de ou si pe fiecare, se presara cascaval ras. (eu le-am facut bilute cu mana si le am pus in tava, normal ele se decupeaza cu paharul, dar fiindca nu am avut rabdare, le-am facut bilute).
Preincalzim cuptorul la 190 de grade C.
Se coc pogacelele in cuptorul preincalzit, pentru 20-25 de minute sau pana ce se rumenesc frumos.
Din ingredientele de mai sus, se obtin 2 tavi mari de pogacele, insa sunt atat de bune, incat merita facute 2 portii din start.
Pofta buna !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii