autor:

strumfii bucatari

» » , Aperitive, Aperitive cu brinza

Pogacele cu cascaval

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2017

Ingrediente
  , 500 gr faina (care creste singura), 200 ml smantana grasa, 150 g cascaval ras, 100 ml ulei sau unt topit, 1 lingurita de sare, 1 galbenus de ou pentru uns,  cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Punem faina in bol, adaugam smantana, ulei sau unt topit, sare si cascaval si amestecam bine pana se omogenizeaza.

Aluatul se intinde de grosimea unui deget, se decupeaza pogacelele cu ajutorul unui pahar, se asaza in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenus de ou si pe fiecare, se presara cascaval ras. (eu le-am facut bilute cu mana si le am pus in tava, normal ele se decupeaza cu paharul, dar fiindca nu am avut rabdare, le-am facut bilute).

Preincalzim cuptorul la 190 de grade C.

Se coc pogacelele in cuptorul preincalzit, pentru 20-25 de minute sau pana ce se rumenesc frumos.

Din ingredientele de mai sus, se obtin 2 tavi mari de pogacele, insa sunt atat de bune, incat merita facute 2 portii din start.



Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pogacele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pogacele cu leurda si cascaval

Pogacele cu leurda si cascaval

Cartoful il fierbem in coaja, apoi il curatam, zdrobim ca pentru pireu si-l lasam sa se raceasca.

13 voturi    6 comentarii
3h
Aperitive cu brinza
Pogacele cu cascaval si migdale

Pogacele cu cascaval si migdale

Punem intr-un vas faina, margarina si framantam putin, adaugam si cascavalul ras si sarea. In smantana

7 voturi    5 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  •   
  • 500 gr faina (care creste singura)
  • 200 ml smantana grasa
  • 150 g cascaval ras
  • 100 ml ulei sau unt topit
  • 1 lingurita de sare
  • 1 galbenus de ou pentru uns
  •  cascaval ras

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Spirale cu telemea