Croque Madame

Spanacul spalat, bine scurs, se pune in tigaie cu 1 lingura de ulei.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Croque Madame

Ingrediente

  • 100 g frunze tinere de spanac
  • 1 franzela feliata
  • oua de prepelita (depinde cate felii de paine pregateste fiecare)
  • 10 g ghimbir proaspat ras
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 g cascaval ras

Mod de preparare

Spanacul spalat, bine scurs, se pune in tigaie cu 1 lingura de ulei, pentru 2 minute, amestecand mereu, iar la final, se adauga sare, piper si ghimbir ras.

Se prajesc ouale separat, in uleiul ramas, intr-o forma de inimioara sau alta forma.

Pe felia de paine, se pune putin spanac, deasupra putin cascaval ras, apoi ouale prajite, se asezoneaza cu piper si se serveste.

Este un aperitiv cald, frantuzesc.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura