Croque Madame

Spanacul spalat, bine scurs, se pune in tigaie cu 1 lingura de ulei.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Croque Madame

Ingrediente

  • 100 g frunze tinere de spanac
  • 1 franzela feliata
  • oua de prepelita (depinde cate felii de paine pregateste fiecare)
  • 10 g ghimbir proaspat ras
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 g cascaval ras

Mod de preparare

Spanacul spalat, bine scurs, se pune in tigaie cu 1 lingura de ulei, pentru 2 minute, amestecand mereu, iar la final, se adauga sare, piper si ghimbir ras.

Se prajesc ouale separat, in uleiul ramas, intr-o forma de inimioara sau alta forma.

Pe felia de paine, se pune putin spanac, deasupra putin cascaval ras, apoi ouale prajite, se asezoneaza cu piper si se serveste.

Este un aperitiv cald, frantuzesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise