Preparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun intr-un castron.
Preparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun intr-un castron; se adauga maslinele taiate rondele, ouale batute separat, apoi faina, smantana, se omogenizeaza totul foarte bine, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se rastoarna in forma unsa cu putin ulei si la cuptor, la foc mic 40 minute.
Dupa ce incepe sa se desprinda pe margini, se scoate, se lasa putin sa se raceasca, apoi se rastoarna pe un platou, se pudreaza cu putina boia, se taie si se serveste.
Checul este bun si cald si rece, dupa preferinte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii