Preparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun intr-un castron.
Preparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun intr-un castron; se adauga maslinele taiate rondele, ouale batute separat, apoi faina, smantana, se omogenizeaza totul foarte bine, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se rastoarna in forma unsa cu putin ulei si la cuptor, la foc mic 40 minute.
Dupa ce incepe sa se desprinda pe margini, se scoate, se lasa putin sa se raceasca, apoi se rastoarna pe un platou, se pudreaza cu putina boia, se taie si se serveste.
Checul este bun si cald si rece, dupa preferinte.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii