Chec aperitiv

Preparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun intr-un castron.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chec aperitiv

Ingrediente

  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • 200 g preparate diferite
  • 200 g branzeturi diferite
  • 4 ciuperci mari sau 5-6 mai mici
  • 1 ardei gras rosu
  • 50 g masline fara samburi
  • sare
  • piper
  • forma de silicon tip trandafir sau alta tava

Mod de preparare

Preparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun intr-un castron; se adauga maslinele taiate rondele, ouale batute separat, apoi faina, smantana, se omogenizeaza totul foarte bine, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se rastoarna in forma unsa cu putin ulei si la cuptor, la foc mic 40 minute.

Dupa ce incepe sa se desprinda pe margini, se scoate, se lasa putin sa se raceasca, apoi se rastoarna pe un platou, se pudreaza cu putina boia, se taie si se serveste.

Checul este bun si cald si rece, dupa preferinte.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura