Chec aperitiv

Preparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun intr-un castron.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chec aperitiv

Ingrediente

  • 4 oua
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • 200 g preparate diferite
  • 200 g branzeturi diferite
  • 4 ciuperci mari sau 5-6 mai mici
  • 1 ardei gras rosu
  • 50 g masline fara samburi
  • sare
  • piper
  • forma de silicon tip trandafir sau alta tava

Mod de preparare

Preparatele, branzeturile, ciupercile, ardeiul gras, toate curatate, spalate, taiate marunt, se pun intr-un castron; se adauga maslinele taiate rondele, ouale batute separat, apoi faina, smantana, se omogenizeaza totul foarte bine, se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se rastoarna in forma unsa cu putin ulei si la cuptor, la foc mic 40 minute.

Dupa ce incepe sa se desprinda pe margini, se scoate, se lasa putin sa se raceasca, apoi se rastoarna pe un platou, se pudreaza cu putina boia, se taie si se serveste.

Checul este bun si cald si rece, dupa preferinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...

Spuma de capsuni
Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)

Ardei umpluţi (slow cooker)
Gem de cirese

Gem de cirese

Reteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.

Gem de cirese
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor