Se spala lintea si se fierbe intr-o craticioara cu multa apa.
Se spala lintea si se fierbe intr-o craticioara cu multa apa, pana se inmoaie comple. O strecor de apa si las putin sa se raceasca.
Prajesc ceapa in ulei pana se rumeneste usor si las putin sa se raceasca.
Intr-un robot de bucatarie, punem lintea, ceapa si nucile si macinam pana devine pasta, adaugam patrunjelul, putin ulei, sare si piper si mixam pana totul devine o pasta.
O asezam intr-o cutie si pastram la rece. Se poate servi unsa pe paine putin prajita sau in farfurie, cu bucatele de ceapa verde si rosioare. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii