Se spala lintea si se fierbe intr-o craticioara cu multa apa.
Se spala lintea si se fierbe intr-o craticioara cu multa apa, pana se inmoaie comple. O strecor de apa si las putin sa se raceasca.
Prajesc ceapa in ulei pana se rumeneste usor si las putin sa se raceasca.
Intr-un robot de bucatarie, punem lintea, ceapa si nucile si macinam pana devine pasta, adaugam patrunjelul, putin ulei, sare si piper si mixam pana totul devine o pasta.
O asezam intr-o cutie si pastram la rece. Se poate servi unsa pe paine putin prajita sau in farfurie, cu bucatele de ceapa verde si rosioare. Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii