Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Ingrediente

  • 3-4 ardei grasi rosii
  • 100 gr masline
  • porumb din conserva
  • 50 gr capere
  • alune
  • peste ton in ulei din conserva
  • Pentru dressing
  • otet balsamic sau zeama de lamaie
  • zahar
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • Pentru decor
  • frunze de patrunjel verde

Mod de preparare

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele.

Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa.

Intr-un bol, facem urmatorul dressing..... amestecam uleiul scurs de la peste, otetul, zaharul, sarea si piperul. Amestecam bine.

Separat, in alt bol, amestecam tonul scurs de ulei, maslinele, porumbul, caperele si alunele.

Turnam peste acest amestec dressingul si amestecam usor.

Umplem cu acest amestec fiecare jumatate de ardei in parte.

Decoram cu frunze de patrunjel verde.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor