Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2017

Ingrediente
3-4 ardei grasi rosii, 100 gr masline, porumb din conserva, 50 gr capere, alune, peste ton in ulei din conserva, Pentru dressing, otet balsamic sau zeama de lamaie, zahar, sare, piper proaspat macinat, Pentru decor, frunze de patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele.

Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa.

Intr-un bol, facem urmatorul dressing..... amestecam uleiul scurs de la peste, otetul, zaharul, sarea si piperul. Amestecam bine.

Separat, in alt bol, amestecam tonul scurs de ulei, maslinele, porumbul, caperele si alunele.

Turnam peste acest amestec dressingul si amestecam usor.

Umplem cu acest amestec fiecare jumatate de ardei in parte.

Decoram cu frunze de patrunjel verde.
Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei grasi umpluti cu salata de peste" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aperitive
test imagini litere mari

test imagini litere mari

test

0 voturi    0 comentarii
2h 1 min
Aperitive
Flori aperitiv

Flori aperitiv

Aluatul: Se pregateste maiaua din 100 ml lapte caldut, zaharul, putina faina si drojdia, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3-4 ardei grasi rosii
  • 100 gr masline
  • porumb din conserva
  • 50 gr capere
  • alune
  • peste ton in ulei din conserva
  • Pentru dressing
  • otet balsamic sau zeama de lamaie
  • zahar
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • Pentru decor
  • frunze de patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Pasca fara aluat, cu ciocolata

Pasca fara aluat, cu ciocolata

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu zaharul (adaugat in ploaie), pana obtinem

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Pasti
Briose cu cascaval si oua de prepelita

Briose cu cascaval si oua de prepelita

Fierbem ouale de prepelita, astfel incat sa fie tari. Cand se racesc, le indepartam coaja. Mixam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Rulouri cu masline si fileuri de ansoa

Rulouri cu masline si fileuri de ansoa

Scurgem bine fileurile de ansoa, de ulei. Le stropim cu zeama de lamaie. Rulam cate o bucata file

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Sea Bass (biban de mare ) la tigaie, cu legume si sos de unt Sea Bass (biban de mare ) la tigaie, cu legume si sos de unt

Fileurile de biban se usuca pe un servet. Se infierbanta o tigaie, cu ulei putin in care se adauga sare de mare din belsug. Fileurile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne