autor:

Anca E. Voicu

» » , , Retete de Pasti, Aperitive, Aperitive cu brinza

Rulada cu branza si legume

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2017

Ingrediente
1 foaie de foietaj, 70 g branza de vaca, 2 linguri crema de branza cu smantana Delaco, sare dupa gust, cateva frunze de ceapa verde, cateva rosii cherry, 1 ou, 1 ardei gras galben

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Imi plac mult aperitivele cu branza, mai ales cu branza pufoasa de la Delaco. Am facut aceasta rulada cu foietaj tip foi, branza, rosioare, ardei gras verde si frunze de ceapa verde. E ideala pentru sarbatorile in familie.



Intr-un castron, se amesteca bine branza data prin razatoare, crema de branza si smantana (eu am folosit branza pufoasa Delaco, insa puteti folosi ce va place) cu frunzele de ceapa verde, tocate marunt (pastrati insa cateva si pentru decor) si un varf de lingurita de sare. Se bate oul si se adauga in crema, avand grija sa pastram doar putin, pentru uns.

Eu am avut foi de placinta proaspete, care nu necesita decongelare, asa ca le-am putut folosi imediat. Am folosit doar o foaie, insa puteti folosit mai multe, daca doriti un exterior mai crocant. Astfel, se intinde foaie de foietaj, se intinde crema de branza, se orneaza cu ardeiul taiat juliene, cateva rosii taiate felii si frunze de ceapa verde tocate. Se ruleaza ca pe rulada si se unge cu oul ramas.

Se asaza rulada in tava pregatita cu foaie de copt si se da la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru aprox 25 de minute sau pana devine aurie.

Pofta Buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Amestecati ingredientele pregatite pentru marinare si ungeti cu acestea bucata de carne de miel.

0 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Pasti
Baton de casa

Baton de casa

Se unge tava cu putin unt. Se amesteca 250 gr lapte praf cu 100 g cacao. Se fierb 150 ml apa cu

9 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 foaie de foietaj
  • 70 g branza de vaca
  • 2 linguri crema de branza cu smantana Delaco
  • sare dupa gust
  • cateva frunze de ceapa verde
  • cateva rosii cherry
  • 1 ou
  • 1 ardei gras galben

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

14 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

5 voturi    5 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Retete

din Retete de Pasti

Pasca fara aluat Pasca fara aluat

Se mixeaza ouale bine, se adauga zaharul, zaharul vanilat. Se mixeaza pana se topeste zaharul, adaugi untul moale-topit, mixezi sa se

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Cozonac Cozonac

Mai întâi pregătim maiaua. Într-un bol punem drojdia uscata, 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina, 2 linguri de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Sarmale cu foi de vita si carne de curcan