autor:

Anca E. Voicu

» » , , Retete de Pasti, Aperitive, Aperitive cu brinza

Rulada cu branza si legume

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2017

Ingrediente
1 foaie de foietaj, 70 g branza de vaca, 2 linguri crema de branza cu smantana Delaco, sare dupa gust, cateva frunze de ceapa verde, cateva rosii cherry, 1 ou, 1 ardei gras galben

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Imi plac mult aperitivele cu branza, mai ales cu branza pufoasa de la Delaco. Am facut aceasta rulada cu foietaj tip foi, branza, rosioare, ardei gras verde si frunze de ceapa verde. E ideala pentru sarbatorile in familie.



Intr-un castron, se amesteca bine branza data prin razatoare, crema de branza si smantana (eu am folosit branza pufoasa Delaco, insa puteti folosi ce va place) cu frunzele de ceapa verde, tocate marunt (pastrati insa cateva si pentru decor) si un varf de lingurita de sare. Se bate oul si se adauga in crema, avand grija sa pastram doar putin, pentru uns.

Eu am avut foi de placinta proaspete, care nu necesita decongelare, asa ca le-am putut folosi imediat. Am folosit doar o foaie, insa puteti folosit mai multe, daca doriti un exterior mai crocant. Astfel, se intinde foaie de foietaj, se intinde crema de branza, se orneaza cu ardeiul taiat juliene, cateva rosii taiate felii si frunze de ceapa verde tocate. Se ruleaza ca pe rulada si se unge cu oul ramas.

Se asaza rulada in tava pregatita cu foaie de copt si se da la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru aprox 25 de minute sau pana devine aurie.

Pofta Buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Prajitura Rudy

Prajitura Rudy

Pentru aluat: Untul cu zaharul si galbenusul de ou le-am amestecat bine pana s-au incorporat. Separat

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Pasca traditionala cu orez

Pasca traditionala cu orez

Pentru inceput pregatim maiaua din drojdie cu 5 linguri lapte caldut, 5 linguri zahar si putina faina,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 foaie de foietaj
  • 70 g branza de vaca
  • 2 linguri crema de branza cu smantana Delaco
  • sare dupa gust
  • cateva frunze de ceapa verde
  • cateva rosii cherry
  • 1 ou
  • 1 ardei gras galben

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

7 voturi    4 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

2 voturi    0 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata

Acesta reteta o facem de ani de zile, dupa cum vedeti, nu are prea multe oua si nici zahar. Secretul in a obtine un cozonac pufos si

3 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Retete de Pasti
Friptura de miel