autor:

Anca E. Voicu

» » , , Retete de Pasti, Aperitive, Aperitive cu brinza

Rulada cu branza si legume

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 mai 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 mai 2017

Ingrediente
1 foaie de foietaj, 70 g branza de vaca, 2 linguri crema de branza cu smantana Delaco, sare dupa gust, cateva frunze de ceapa verde, cateva rosii cherry, 1 ou, 1 ardei gras galben

Dificultate: Medie Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Imi plac mult aperitivele cu branza, mai ales cu branza pufoasa de la Delaco. Am facut aceasta rulada cu foietaj tip foi, branza, rosioare, ardei gras verde si frunze de ceapa verde. E ideala pentru sarbatorile in familie.



Intr-un castron, se amesteca bine branza data prin razatoare, crema de branza si smantana (eu am folosit branza pufoasa Delaco, insa puteti folosi ce va place) cu frunzele de ceapa verde, tocate marunt (pastrati insa cateva si pentru decor) si un varf de lingurita de sare. Se bate oul si se adauga in crema, avand grija sa pastram doar putin, pentru uns.

Eu am avut foi de placinta proaspete, care nu necesita decongelare, asa ca le-am putut folosi imediat. Am folosit doar o foaie, insa puteti folosit mai multe, daca doriti un exterior mai crocant. Astfel, se intinde foaie de foietaj, se intinde crema de branza, se orneaza cu ardeiul taiat juliene, cateva rosii taiate felii si frunze de ceapa verde tocate. Se ruleaza ca pe rulada si se unge cu oul ramas.

Se asaza rulada in tava pregatita cu foaie de copt si se da la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru aprox 25 de minute sau pana devine aurie.

Pofta Buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza si legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Pasca in trei straturi

Pasca in trei straturi

Intai pregatim smantana: punem malai intr-un bol, punem deasupra un tifon impaturit in trei, punem

5 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Friptura de miel

Friptura de miel

Mielul se taie in bucati. Usturoiul se curata si se piseaza. Lamaile se feliaza. Preparam baitul

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 foaie de foietaj
  • 70 g branza de vaca
  • 2 linguri crema de branza cu smantana Delaco
  • sare dupa gust
  • cateva frunze de ceapa verde
  • cateva rosii cherry
  • 1 ou
  • 1 ardei gras galben

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Prajitura cu dulceata si glazura de albus cu nuca

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, praful de copt stins in zeama

12 voturi    6 comentarii
35 min
Prajituri
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Prajitura cu foi de miere si crema de smantana

Foile cu miere: Se freaca zaharul cu ouale, se adauga mierea, uleiul, bicarbonatul stins in zeama

4 voturi    4 comentarii
59 min
Prajituri
Ecleruri in forma de inimioara

Ecleruri in forma de inimioara

Eclerurile: Se pun la fiert apa cu uleiul si cu un praf de sare. Cand fierbe apa, dam de pe foc

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Muschi de porc sibian Muschi de porc sibian

Feliile de carne le batem ca pentru snitele, apoi le condimentam cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne asezam o felie subtire

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Cozonac Leopard Cozonac Leopard

Cozonacul leopard nu numai ca este usor de preparat, dar este si un deliciu cu care va puteti impresiona musafirii oricand, dar mai

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Pasca traditionala