Cascavalul se taie in felii de cca.1 cm.
Cascavalul se taie in felii de cca.1 cm, se inveleste in sunculita taiata foarte subtire, dupa care se baga in lapte, faina, ou batut; se presara putina branza de oaie data prin razatoare, se presara pesmet, din nou, in ou, dupa care iar se presara pesmet. (Uleiul sa fie incins in tigaie, la o flacara medie). Se pune continutul in ulei cu capatul impaturit in jos, se lasa cel mult 2 minute, dupa care se intoarce pe partea cealalta. (fiecare parte sa fie aurie). Se scoate pe un servetel pentru a se aborbi surplusul de ulei, se pune putin piper, (optional puteti pune ardei iute si patrunjel), paine prajita si merge foarte bine cu un paharel de tuica inainte. Pofta mare!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii