Cascaval pane cu sunculita

Cascavalul se taie in felii de cca.1 cm.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Cascaval pane cu sunculita

Ingrediente

  • 250 gr cascaval
  • 1 cana lapte
  • 2 oua
  • 200 gr sunculita feliata
  • 3-4 lg faina
  • pesmet
  • piper
  • paine prajita
  • ardei copti
  • branza de oaie.

Mod de preparare

Cascavalul se taie in felii de cca.1 cm, se inveleste in sunculita taiata foarte subtire, dupa care se baga in lapte, faina, ou batut; se presara putina branza de oaie data prin razatoare, se presara pesmet, din nou, in ou, dupa care iar se presara pesmet. (Uleiul sa fie incins in tigaie, la o flacara medie). Se pune continutul in ulei cu capatul impaturit in jos, se lasa cel mult 2 minute, dupa care se intoarce pe partea cealalta. (fiecare parte sa fie aurie). Se scoate pe un servetel pentru a se aborbi surplusul de ulei, se pune putin piper, (optional puteti pune ardei iute si patrunjel), paine prajita si merge foarte bine cu un paharel de tuica inainte. Pofta mare!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul