Ficateii se prajesc, impreuna cu o ceapa tocata marunt, in putin ulei.
Ficateii se prajesc, impreuna cu o ceapa tocata marunt, in putin ulei. Pipotele si inimile de pui se fierb in apa, cu un cub de maggi de gaina. Ciupercile se fierb in apa, cu un cub de maggi de legume.
Dupa ce s-au racit, taiem in bucati nu foarte marunte, pipotele si inimile. Ficateii se taie si ei, dupa ce i-am scurs de uleiul in surplus. Ciupercile se taie in felii sau sferturi. Verdeata se toaca si ea. Amestecam toate acestea intr-un vas.
Condimentam cu sare si piper. Adaugam 7 oua batute in acest amestec. Intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, punem o parte din compozitie, asezam ouale fierte si apoi restul de compozitie.
Deasupra punem trei oua batute si dam la cuptor pana cand este rumenit deasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii