Ficateii se prajesc, impreuna cu o ceapa tocata marunt, in putin ulei.
Ficateii se prajesc, impreuna cu o ceapa tocata marunt, in putin ulei. Pipotele si inimile de pui se fierb in apa, cu un cub de maggi de gaina. Ciupercile se fierb in apa, cu un cub de maggi de legume.
Dupa ce s-au racit, taiem in bucati nu foarte marunte, pipotele si inimile. Ficateii se taie si ei, dupa ce i-am scurs de uleiul in surplus. Ciupercile se taie in felii sau sferturi. Verdeata se toaca si ea. Amestecam toate acestea intr-un vas.
Condimentam cu sare si piper. Adaugam 7 oua batute in acest amestec. Intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, punem o parte din compozitie, asezam ouale fierte si apoi restul de compozitie.
Deasupra punem trei oua batute si dam la cuptor pana cand este rumenit deasupra.
Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.
Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeuraIncingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Comentarii
Adaugă comentariu