Mousse de ton

Scurgem bine uleiul din conservele de ton.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Mousse de ton

Ingrediente

  • 2 conserve ton
  • 200 g crema branza Creamy Quark
  • 100 g unt
  • zeama de la o lamaie( dupa gust)
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • sare

Mod de preparare

Scurgem bine uleiul din conservele de ton si le punem intr-un vas mai inalt, impreuna cu toate celelalte ingrediente.

Cu un mixer vertical, le maruntim si amestecam pe toate, pina se omogenizeaza.

Si...GATA !

Urmeaza sa punem pe felii de lamaie sau felii de paine, pasta obtinuta.

Se orneaza dupa cum place fiecaruia, rapid, cu ce aveti la indemana sau se pune mousse-ul in boluri mici.

Eu am taiat paine cu ajutorul unei forme de prajitura, in forma de stea si le-am prajit putin. Apoi am pus mousse-ul pe paine si am ornat cu lamaie si rondele de masline negre.

Alte felii de bagheta le-am prajit , am pus mousse-ul intr-un posh si am ornat bagheta prajita.

Eu zic sa va apucati de munca si sa incercati cat e de bun! Se face atat de simplu....

Pofta mare sa aveti !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi