Spalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja.
Spalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja.
In fiecare ciupercuta, punem un pic de unt, cate un ou spart si condimentam cu sare si piper.
Asezam ciupercutele umplute intr-o tava, in care am asezat hartie de copt, si le dam la cuptorul incins.
Lasam pana cand ouale sunt bine facute.
Se pot servi atat calde, cat si reci, cu patrunjel verde pe deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii