Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Spalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Ingrediente

  • 12 ciuperci champignon mai maricele
  • 12 oua de prepelita
  • unt
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Spalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja.

In fiecare ciupercuta, punem un pic de unt, cate un ou spart si condimentam cu sare si piper.

Asezam ciupercutele umplute intr-o tava, in care am asezat hartie de copt, si le dam la cuptorul incins.

Lasam pana cand ouale sunt bine facute.

Se pot servi atat calde, cat si reci, cu patrunjel verde pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor