Spalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja.
Spalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja.
In fiecare ciupercuta, punem un pic de unt, cate un ou spart si condimentam cu sare si piper.
Asezam ciupercutele umplute intr-o tava, in care am asezat hartie de copt, si le dam la cuptorul incins.
Lasam pana cand ouale sunt bine facute.
Se pot servi atat calde, cat si reci, cu patrunjel verde pe deasupra.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii