Se framanta un aluat elastic.
Se framanta un aluat elastic, din margarina topita nu fierbinte), cu smantana si branza rasa prin razatoarea mica. Se infasoara in celofan si se lasa o ora, la frigider
Se imparte aluatul in doua, apoi se intinde in foi, cu grosimea de 3-4 mm, se ung cu oul batut, se presara chimen si sare grunjoasa, apoi se taie in bucati lungi de 10 cm si late de 1 cm care se asaza una langa alta, in tava tapetata cu hartie pentru copt.
Se dau la copt, in cuptorul incalzit, la foc potrivit, cca.25-30 minute, pana ce se rumenesc usor. Se scot din tava si se lasa pe un gratar sa se raceasca.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Pofta buna!
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii