autor:

anuta

» » , , Retete de Pasti, Aperitive, Aperitive cu brinza

Rulada Veselie in culori

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 aprilie 2017

Ingrediente
Blat:, 500 g spanac congelat, 1 legatura de ceapa verde(eu am pus o ceapa rosie, de apa, 4 oua, un praf de piper, un praf de amestec de condimente(cimbrisor, maghiran, busuioc, coriandru, foi de dafin), marar , patrunjel verde, 3 linguri varfuite cu faina, , Umplutura:, 12 bucati branza feliata topita, 8 felii muschiulet sau alt mezel,dupa preferinta, 250 g branza topita afumata Camembert, 3-4 morcovi tineri, fierti in apa cu sare

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Spanacul decongelat si scurs bine, se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt, cu cele 4 galbenusuri, cu condimentele si se amesteca bine, pana se omogenizeaza perfect; apoi, incorporam albusul batut spuma tare cu un praf de sare si faina turnata in ploaie.

Se toarna aluatul obtinut, intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt, apoi se da la copt, cca. 25 minute, la foc potrivit.

Blatul copt se desprinde de pe hartie, usor, cat este cald, apoi se intoarce, tot pe hartie, cu josul in sus si se ,,tapeteaza" cu feliile de branza topita, apoi cu feliile de muschiulet si deasupra, cu branza Camembert (eu am intins-o cu un sucitor, intre doua folii de plastic si abia apoi am pus-o deasupra muschiuletului).

Punem si morcovul asezat pe lungul ruladei, apoi, ajutandu-ne de hartia de copt, rulam strans, lasand rulada infasurata in hartie, o dam cam o ora la frigider, sa se intareasca si apoi se poate taia in felii potrivite!



Pofta buna!
Spanacul decongelat si scurs bine, se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt, cu cele 4 galbenusuri, cu condimentele si se amesteca bine, pana se
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Veselie in culori" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Retete de Pasti
Coaste de miel cu piure de pastarnac marinate rapid cu aparatul Food Saver

Coaste de miel cu piure de pastarnac marinate rapid cu aparatul Food Saver

Mai intai va trebui sa marinam coastele de miel. Cu ajutorul aparatului de vidat Food Saver la care

2 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Pasti
Chec cu cacao si nuci

Chec cu cacao si nuci

Intr-un bol, punem albusurile si praful de sare. Mixam pana obtinem un amestec spumos. Peste albusuri

0 voturi    0 comentarii
60h
Retete de Pasti

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 500 g spanac congelat
  • 1 legatura de ceapa verde(eu am pus o ceapa rosie
  • de apa
  • 4 oua
  • un praf de piper
  • un praf de amestec de condimente(cimbrisor
  • maghiran
  • busuioc
  • coriandru
  • foi de dafin)
  • marar 
  • patrunjel verde
  • 3 linguri varfuite cu faina
  • Umplutura:
  • 12 bucati branza feliata topita
  • 8 felii muschiulet sau alt mezel,dupa preferinta
  • 250 g branza topita afumata Camembert
  • 3-4 morcovi tineri
  • fierti in apa cu sare

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Muschi in prapur de porc, pe gratar

Muschi in prapur de porc, pe gratar

Se intinde putin muschiuletul cu un ciocan de snitele, apoi se condimenteaza cu un praf de sare,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Fripturi
Saramura de platica

Saramura de platica

Pestele se curata de intestine, de solzi, apoi se cresteaza in partea de sus, unde carnea este mai

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ciulama de porumbei cu ciuperci proaspete

Ciulama de porumbei cu ciuperci proaspete

Se fierb porumbeii, cu zarzavatul spalat, lasat intreg, cu un praf de sare, la oala sub presiune. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete de Pasti
Sfaturi

Idei si retete pentru Pasti

8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste
8 modalitati de a folosi cozonacul ramas de la Paste

Cozonacul este nelipsit de pe mesele de sarbatoare ale romanilor, fiind unul dintre deserturile preferate ale multora dintre noi.

8 voturi   7 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste
7 modalitati de a folosi ouale ramase de la Paste

  Dupa Paste, se intampla sa ramanem cu o multime de oua colorate pe care nimeni nu le mai mananca. Si pentru ca risipa

8 voturi   9 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste
3 meniuri pentru o masa delicioasa de Paste

  Pentru ca masa de Paste trebuie sa fie plina cu cele mai delicioase si atent pregatite feluri de mancare, v-am pregatit

5 voturi   0 comentarii
Idei si retete pentru Pasti
Vezi toate articolele