autor:

anuta

» » , , Retete de Pasti, Aperitive, Aperitive cu brinza

Rulada Veselie in culori

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 aprilie 2017

Ingrediente
Blat:, 500 g spanac congelat, 1 legatura de ceapa verde(eu am pus o ceapa rosie, de apa, 4 oua, un praf de piper, un praf de amestec de condimente(cimbrisor, maghiran, busuioc, coriandru, foi de dafin), marar , patrunjel verde, 3 linguri varfuite cu faina, , Umplutura:, 12 bucati branza feliata topita, 8 felii muschiulet sau alt mezel,dupa preferinta, 250 g branza topita afumata Camembert, 3-4 morcovi tineri, fierti in apa cu sare

Dificultate: Medie Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Spanacul decongelat si scurs bine, se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt, cu cele 4 galbenusuri, cu condimentele si se amesteca bine, pana se omogenizeaza perfect; apoi, incorporam albusul batut spuma tare cu un praf de sare si faina turnata in ploaie.
Se toarna aluatul obtinut, intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt, apoi se da la copt, cca. 25 minute, la foc potrivit.
Blatul copt se desprinde de pe hartie, usor, cat este cald, apoi se intoarce, tot pe hartie, cu josul in sus si se ,,tapeteaza" cu feliile de branza topita, apoi cu feliile de muschiulet si deasupra, cu branza Camembert (eu am intins-o cu un sucitor, intre doua folii de plastic si abia apoi am pus-o deasupra muschiuletului).
Punem si morcovul asezat pe lungul ruladei, apoi, ajutandu-ne de hartia de copt, rulam strans, lasand rulada infasurata in hartie, o dam cam o ora la frigider, sa se intareasca si apoi se poate taia in felii potrivite!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Veselie in culori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Amestecati ingredientele pregatite pentru marinare si ungeti cu acestea bucata de carne de miel.

0 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Pasti
Baton de casa

Baton de casa

Se unge tava cu putin unt. Se amesteca 250 gr lapte praf cu 100 g cacao. Se fierb 150 ml apa cu

9 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 500 g spanac congelat
  • 1 legatura de ceapa verde(eu am pus o ceapa rosie
  • de apa
  • 4 oua
  • un praf de piper
  • un praf de amestec de condimente(cimbrisor
  • maghiran
  • busuioc
  • coriandru
  • foi de dafin)
  • marar 
  • patrunjel verde
  • 3 linguri varfuite cu faina
  • Umplutura:
  • 12 bucati branza feliata topita
  • 8 felii muschiulet sau alt mezel,dupa preferinta
  • 250 g branza topita afumata Camembert
  • 3-4 morcovi tineri
  • fierti in apa cu sare

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Retete

din Retete de Pasti

Pasca fara aluat Pasca fara aluat

Se mixeaza ouale bine, se adauga zaharul, zaharul vanilat. Se mixeaza pana se topeste zaharul, adaugi untul moale-topit, mixezi sa se

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Cozonac Cozonac

Mai întâi pregătim maiaua. Într-un bol punem drojdia uscata, 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina, 2 linguri de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Drob pascal