autor:

anuta

» » , , Retete de Pasti, Aperitive, Aperitive cu brinza

Rulada Veselie in culori

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 28 aprilie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 28 aprilie 2017

Ingrediente
Blat:, 500 g spanac congelat, 1 legatura de ceapa verde(eu am pus o ceapa rosie, de apa, 4 oua, un praf de piper, un praf de amestec de condimente(cimbrisor, maghiran, busuioc, coriandru, foi de dafin), marar , patrunjel verde, 3 linguri varfuite cu faina, , Umplutura:, 12 bucati branza feliata topita, 8 felii muschiulet sau alt mezel,dupa preferinta, 250 g branza topita afumata Camembert, 3-4 morcovi tineri, fierti in apa cu sare

Dificultate: Medie Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Spanacul decongelat si scurs bine, se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt, cu cele 4 galbenusuri, cu condimentele si se amesteca bine, pana se omogenizeaza perfect; apoi, incorporam albusul batut spuma tare cu un praf de sare si faina turnata in ploaie.

Se toarna aluatul obtinut, intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt, apoi se da la copt, cca. 25 minute, la foc potrivit.

Blatul copt se desprinde de pe hartie, usor, cat este cald, apoi se intoarce, tot pe hartie, cu josul in sus si se ,,tapeteaza" cu feliile de branza topita, apoi cu feliile de muschiulet si deasupra, cu branza Camembert (eu am intins-o cu un sucitor, intre doua folii de plastic si abia apoi am pus-o deasupra muschiuletului).

Punem si morcovul asezat pe lungul ruladei, apoi, ajutandu-ne de hartia de copt, rulam strans, lasand rulada infasurata in hartie, o dam cam o ora la frigider, sa se intareasca si apoi se poate taia in felii potrivite!



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Veselie in culori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Drob de pui

Drob de pui

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert

9 voturi    2 comentarii
2h
Retete de Pasti
Bors de miel

Bors de miel

Se spala carnea, se pune cu apa rece si se lasa pe foc sa fiarba aproximativ 20 de minute timp in

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 500 g spanac congelat
  • 1 legatura de ceapa verde(eu am pus o ceapa rosie
  • de apa
  • 4 oua
  • un praf de piper
  • un praf de amestec de condimente(cimbrisor
  • maghiran
  • busuioc
  • coriandru
  • foi de dafin)
  • marar 
  • patrunjel verde
  • 3 linguri varfuite cu faina
  • Umplutura:
  • 12 bucati branza feliata topita
  • 8 felii muschiulet sau alt mezel,dupa preferinta
  • 250 g branza topita afumata Camembert
  • 3-4 morcovi tineri
  • fierti in apa cu sare

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

3 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Muschi de porc sibian Muschi de porc sibian

Feliile de carne le batem ca pentru snitele, apoi le condimentam cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne asezam o felie subtire

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Cozonac Leopard Cozonac Leopard

Cozonacul leopard nu numai ca este usor de preparat, dar este si un deliciu cu care va puteti impresiona musafirii oricand, dar mai

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Sarmalute in foi de vita de vie si varza murata