Spanacul decongelat si scurs bine, se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt.
Spanacul decongelat si scurs bine, se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt, cu cele 4 galbenusuri, cu condimentele si se amesteca bine, pana se omogenizeaza perfect; apoi, incorporam albusul batut spuma tare cu un praf de sare si faina turnata in ploaie.
Se toarna aluatul obtinut, intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt, apoi se da la copt, cca. 25 minute, la foc potrivit.
Blatul copt se desprinde de pe hartie, usor, cat este cald, apoi se intoarce, tot pe hartie, cu josul in sus si se ,,tapeteaza" cu feliile de branza topita, apoi cu feliile de muschiulet si deasupra, cu branza Camembert (eu am intins-o cu un sucitor, intre doua folii de plastic si abia apoi am pus-o deasupra muschiuletului).
Punem si morcovul asezat pe lungul ruladei, apoi, ajutandu-ne de hartia de copt, rulam strans, lasand rulada infasurata in hartie, o dam cam o ora la frigider, sa se intareasca si apoi se poate taia in felii potrivite!
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii