Toast la cuptor

Taiem marginile de paine.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Toast la cuptor

Ingrediente

  • 6-8 felii de paine toast
  • 6-8 feliii de cascaval
  • 4 felii de salam uscat
  • 4 felii de mortadella
  • 2 oua
  • 1 lingurita ketcup
  • 1/2 lingurita mustar dulce
  • sare si piper
  • 6 betisoare de bambus

Mod de preparare

Taiem marginile de paine.

Punem cascaval si salam, paine, cascaval si mortadellla, paine, cascaval si salam si tot asa pana terminam.

Taiem in patru. Punem fiecare sfert de toast pe bat, sa avem 4 sau 5 sferturi. Batem ouale cu sare, piper, ketchup si mustar si apoi cu o pensula ungem toast. Punem toast in tava unsa.

Preincalzim cuptorul la 180 de grade C si coacem pentru 20-25 de minute, pana prinde culoare.

Pofta buna !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure