Dovleceii se spala bine, se sterg si se taie felii subtiri.
Dovleceii se spala bine, se sterg si se taie felii subtiri.
Branza se rade sau se faramiteaza cu furculita, o amestecam cu smantana (iaurt), marar verde tocat, usturoi dat prin presa, sare (daca e cazul) si piper.
Ungem cu foarte putin ulei grill-ul Delimano si dupa ce este fierbinte, asezam feliile de dovlecel (nesarate) sa se rumeneasca si pe o parte si pe cealalta, la foc potrivit.
Dupa ce s-au rumenit, le asezam pe un servetel absorbant, apoi, pe fiecare felie de dovlecel, asezam cate o felie de sunca si o lingura din crema de branza, apoi le rulam. Daca nu sta rulat ruloul, il prindem cu o scobitoare.
Preparam toate rulourile si le asezam apoi pe platoul de servire.
Serviti rulourile ca aperitiv sau ca fel principal, va vor fi de ajutor cand bat la usa musafirii neanuntati, pentru ca se fac extrem de repede.
Pofta mare sa aveti !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii