Ingrediente
1-2 dovlecei ( depinde cate rulouri doriti sa faceti), branza (de care va place mai mult), 1-2 linguri smantana (iaurt), marar verde, 2 fire usturoi verde, 150 g bacon (sunca Padurea Neagra), sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
1 vot
Mod de preparare
Branza se rade sau se faramiteaza cu furculita, o amestecam cu smantana (iaurt), marar verde tocat, usturoi dat prin presa, sare (daca e cazul) si piper.
Ungem cu foarte putin ulei grill-ul Delimano si dupa ce este fierbinte, asezam feliile de dovlecel (nesarate) sa se rumeneasca si pe o parte si pe cealalta, la foc potrivit.
Dupa ce s-au rumenit, le asezam pe un servetel absorbant, apoi, pe fiecare felie de dovlecel, asezam cate o felie de sunca si o lingura din crema de branza, apoi le rulam. Daca nu sta rulat ruloul, il prindem cu o scobitoare.
Preparam toate rulourile si le asezam apoi pe platoul de servire.
Serviti rulourile ca aperitiv sau ca fel principal, va vor fi de ajutor cand bat la usa musafirii neanuntati, pentru ca se fac extrem de repede.
Pofta mare sa aveti !