Dovleceii se spala bine, se sterg si se taie felii subtiri.
Dovleceii se spala bine, se sterg si se taie felii subtiri.
Branza se rade sau se faramiteaza cu furculita, o amestecam cu smantana (iaurt), marar verde tocat, usturoi dat prin presa, sare (daca e cazul) si piper.
Ungem cu foarte putin ulei grill-ul Delimano si dupa ce este fierbinte, asezam feliile de dovlecel (nesarate) sa se rumeneasca si pe o parte si pe cealalta, la foc potrivit.
Dupa ce s-au rumenit, le asezam pe un servetel absorbant, apoi, pe fiecare felie de dovlecel, asezam cate o felie de sunca si o lingura din crema de branza, apoi le rulam. Daca nu sta rulat ruloul, il prindem cu o scobitoare.
Preparam toate rulourile si le asezam apoi pe platoul de servire.
Serviti rulourile ca aperitiv sau ca fel principal, va vor fi de ajutor cand bat la usa musafirii neanuntati, pentru ca se fac extrem de repede.
Pofta mare sa aveti !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii