Se decupeaza painea in forma de fluturas.
Se decupeaza painea in forma de fluturas, cu ajutorul unei forme pentru fursecuri. Se unge cu branza, apoi se asaza pe mijloc o fasie de salam, iar pe aripioare, se asaza cate un triunghi decupat din castravete, cate doua rondele de morcov decupate cu ajutorul unei duze pentru decorat si cate o rondea de rosie, taiata tot cu ajutorul unei duze pentru decorat. Din restul de salam, se decupeaza antenele si se fixeaza sub fasiuta de salam.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii