autor:

Anca E. Voicu

» » , , Aluaturi si Foietaje, Aperitive, Aperitive cu carne

Inimi de foietaj cu carne si susan

Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 martie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Anca E. Voicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 martie 2017

Ingrediente
1 aluat foietaj 800 g, cca. 400 g carne de porc tocata, sare, piper, 1 ou, 1 morcov ras, patrunjel, marar, 1 ou pentru uns

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Inimioare cu aluat foietaj si carne de porc tocata, cu morcov ras si verdeata si cu susan rumenit. Pot fi servite calde sau reci, ca aperitiv, gustare de dupa amiaza sau pot fi luate la pachet in drumetii. Sunt simple si satioase.



Se lasa aluatul la dezghetat, la temperatura camerei.



Pentru umplutura: se caleste carnea intr-o tigaie, cu putin ulei incins, se condimenteaza dupa gust, iar cand se rumeneste bine, se da de pe foc. Dupa ce s-a racit, se incorporeaza oul, morcovul ras si verdeturi tocate marunt.



Aluatul se intinde cu grija si se decupeaza inimioare cu o forma metalica, se pune cate un pic de umplutura pe o inima si se lipesc inimile cate doua. Se ung cu oul batut bine, se preseaza cu furculita, sa se lipeasca si se presara cu seminte de susan rumenite. Se asaza intr-o tava cu foaie de copt sau folie antiaderenta.



Se dau la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pana se rumenesc (la mine a durat 20-25 de minute). In functie de cum va incap in tava, se obtin 2 tavi.

Pofta Buna!



Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/02/inimi-de-foietaj-cu-carne-si-susan.html
Inimioare cu aluat foietaj si carne de porc tocata, cu morcov ras si verdeata si cu susan rumenit. Pot fi servite calde sau reci, ca aperitiv, gustare
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi de foietaj cu carne si susan" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aluaturi si Foietaje
Baghete cu Ricotta

Baghete cu Ricotta

Intr-un bol mic amestecam pliculetul de drojdie cu zaharul si cu 125 ml apa. Lasam amestecul la dospit

2 voturi    2 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Panettone cu crusta de migdale caramelizate

Panettone cu crusta de migdale caramelizate

Maruntiti drojdia intre degete si intr-un bol il amestecati cu laptele. Lasati la dospit pentru 10

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 aluat foietaj 800 g
  • cca. 400 g carne de porc tocata
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 morcov ras
  • patrunjel
  • marar
  • 1 ou pentru uns

Raporteaza reteta

Retete
de Anca E. Voicu
Ciulama de pui

Ciulama de pui

Se spala pieptul de pui si se pune la fiert cu apa si putina sare. Se ia spuma la nevoie. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Varza murata se lasa intr-un castron cu apa rece, cu o seara inainte. Intr-un vas incapator, se

0 voturi    0 comentarii
4h
Retete de Pasti
Macrou la cuptor

Macrou la cuptor

Se spala si se curata pestele, se taie file si se dezoseaza. Se asaza pestele intr-o tava unsa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Pasti
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Omleta la cuptor Omleta la cuptor

Se bat ouale, se adauga pe rand toate ingredientele. Se da la cuptorul incins in prealabil, se coace aprox. 20 minute. Eu am facut omleta

0 voturi    0 comentarii
45h
Aperitive
Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Se amesteca bine cu mixerul toate ingredientele pentru clatite si se coc clatitele intr-o cratita. Cascavalul si sunca de pui se taie

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive