autor:

oanapl
Alte retete din aceeasi categorie
Autor: oanapl (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2017

Ingrediente
500 g piept de pui dezosat, 5 oua, 1 legatura patrunjel, 1 legatura marar, 14 masline verzi umplute cu ardei rosu, 30 g unt, sare, piper alb, 2 linguri de pesmet fin

Dificultate: Redusa Timp: 1h 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Speli legaturile de marar si patrunjel si le toci marunt.

Pieptul de pui spalat il pui la fiert, in apa cu o lingurita de sare. Cand a fiert, il scoti si il lasi sa se raceasca, apoi il tai cubulete. Adaugi verdeata si cele 5 oua batute. Condimentezi dupa gust.

Iei o forma de chec de 12 x 22 cm, o imbraci in folie de plastic si torni jumatate din amestec. (eu am folosit o forma de silicon si nu a fost necesar sa o tapetez). Asezi 2 randuri de masline verzi umplute cu ardei rosu si completezi cu restul de amestec.

Tasezi si presari deasupra pesmet fin. Dai la cuptor, pentru 35-40 de minute.

Cand s-a racit, il tai felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din piept de pui cu verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Prajitura cu blat de nuca, foi caramel si doua creme

Prajitura cu blat de nuca, foi caramel si doua creme

Punem zaharul,pe foc pentru al carameliza. Atentie mare sa nu se arda pentru ca va fi amar. Cand

1 vot    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Mancare de praz cu miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Mancare de praz cu miel pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Se pregateste aparatul de marinat Food Saver si caserola pentru marinare rapida. Carnea se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
5h
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g piept de pui dezosat
  • 5 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 14 masline verzi umplute cu ardei rosu
  • 30 g unt
  • sare
  • piper alb
  • 2 linguri de pesmet fin

Raporteaza reteta

Retete
de oanapl
Cozonac de carne

Cozonac de carne

Tapetezi o tava de cozonac cu hartie de copt, in asa fel incat hartia sa ramana si pe dinafara. O

1 vot    0 comentarii
2h 5 min
Retete de Pasti
Terina de legume cu sunca si oua de prepelita

Terina de legume cu sunca si oua de prepelita

Pentru maioneza, amesteci galbenusul crud cu un galbenus fiert tare. Omogenizezi amestecul si apoi

0 voturi    2 comentarii
7h 30 min
Retete de Pasti
Chec cu naut si spanac

Chec cu naut si spanac

Mixezi ouale intregi pentru cateva minute, apoi adaugi uleiul si laptele si amesteci pana la omogenizare.

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Adauga reteta
Retete

din Retete de Pasti

Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata

Acesta reteta o facem de ani de zile, dupa cum vedeti, nu are prea multe oua si nici zahar. Secretul in a obtine un cozonac pufos si

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Retete de Pasti
Drob de miel