Speli legaturile de marar si patrunjel si le toci marunt.
Speli legaturile de marar si patrunjel si le toci marunt.
Pieptul de pui spalat il pui la fiert, in apa cu o lingurita de sare. Cand a fiert, il scoti si il lasi sa se raceasca, apoi il tai cubulete. Adaugi verdeata si cele 5 oua batute. Condimentezi dupa gust.
Iei o forma de chec de 12 x 22 cm, o imbraci in folie de plastic si torni jumatate din amestec. (eu am folosit o forma de silicon si nu a fost necesar sa o tapetez). Asezi 2 randuri de masline verzi umplute cu ardei rosu si completezi cu restul de amestec.
Tasezi si presari deasupra pesmet fin. Dai la cuptor, pentru 35-40 de minute.
Cand s-a racit, il tai felii.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii