Aperitiv-Martisor

De 1 martie, am pregatit pentru mama.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Aperitiv-Martisor

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie
  • 150 g branza rasa
  • 50 g unt
  • 1 lingurita smantana
  • 1 varf de lingurita de sare
  • cateva rosii cherry
  • optional:
  • ulei
  • putin piper mozaic macinat

Mod de preparare

De 1 martie, am pregatit pentru mama si sora mea o mica surpriza: un aperitiv cu rosii si crema de branza asezate pe farfurie, sub forma de snur de martisor. Este un aperitiv simplu, dar pregatit cu mult drag.

Intr-un castron, se amesteca bine ceapa tocata foarte cu untul, branza rasa, smantana si putina sare.

Se spala rosioarele si se taie bucatele.

Se asaza pe fiecare farfurie, cubulete de branza, alternand cu bucatile de rosie.

Se stropesc cu ulei si se presara piper mozaic macinat.

Pofta Buna!

Reteta se gaseste si pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/03/aperitiv-martisor.html

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta