De 1 martie, am pregatit pentru mama.
De 1 martie, am pregatit pentru mama si sora mea o mica surpriza: un aperitiv cu rosii si crema de branza asezate pe farfurie, sub forma de snur de martisor. Este un aperitiv simplu, dar pregatit cu mult drag.
Intr-un castron, se amesteca bine ceapa tocata foarte cu untul, branza rasa, smantana si putina sare.
Se spala rosioarele si se taie bucatele.
Se asaza pe fiecare farfurie, cubulete de branza, alternand cu bucatile de rosie.
Se stropesc cu ulei si se presara piper mozaic macinat.
Pofta Buna!
Reteta se gaseste si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/03/aperitiv-martisor.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii