Maruntaiele si carnea de porc spalate, se pun la fiert.
Maruntaiele si carnea de porc spalate, se pun la fiert, intr-un vas mare, impreuna cu frunzele de dafin si 1 lingura cu sare.
Dupa ce au fiert, se scot, dupa ce s-au racit putin, se trec prin masina de tocat, apoi se amesteca cu mararul taiat marunt, ceapa si usturoiul curatate, spalate si de asemenea, taiate marunt. Se adauga 6oua batute, piper dupa gust si sare, daca e nevoie.
Daca aveti 6 forme mici termorezistente, opriti 6 oua, iar restul se adauga in umplutura de carne. Se amesteca totul foarte bine, apoi se lasa deoparte.
Se capitoneaza formele cu foietaj, se pun 1-2 linguri cu carne, depinde cat de mari sunt formele, pe mijloc se pun putin indesat in carne, cate 1 ou fiert, se acopera cu carne, se niveleaza suprafata si cu lingura, se pune amestecul de smantana, ou batut si putina sare, apoi se lasa formele la cuptor, la foc mic, 40 minute; dupa ce s-au racit, se trece cu un cutit de jur imprejur si se scot pe platou.
Daca a ramas carne, se poate pune intr-o forma mica de chec si se pune la cuptor separat, pentru ca timpul de coacere va fi mai mare.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii