autor:

anuta

» » , , , Retete de Pasti, Aperitive, Aperitive cu brinza, Aperitive cu oua

Ciupercute umplute cu mazare, mozzarella si oua de prepelita

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 aprilie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 aprilie 2017

Ingrediente
6-8 ciuperci mari champignon, ulei de masline , un praf de sare , 200 g mazare fina boabe, 1 ardei rosu, 1 ceapa, 1 lingurita de legume deshidratate, un praf de amestec de plante aromatizate de la Provence, 100 g mozzarella, 6-8 oua proaspete de prepelita

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile curatate de pielita si picioruse, se asaza intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, se sareaza si se ung cu un pic de ulei de masline, se dau la cuptor, cca. 10 minute.

Intre timp, fierbem mazarea cu un praf de sare, apoi o scurgem bine. Se incinge un pic de ulei si se caleste un pic ceapa taiata marunt, piciorusele de ciupercuta si ardeiul taiat marunt, se sareaza si se condimenteaza, se adauga si legumele deshidratate si se lasa pana scade tot sucul lasat.

Se scot din cuptor ciupercile si, cu ajutorul unui servetel, absorbim tot sucul lasat de ele, apoi cu o lingura, punem umplutura de mazare, deasupra mozzarella rasa si cate un ou de prepelita, apoi se dau la cuptor, pana ce se leaga bine ouasoarele. Se pot consuma calde sau reci, ca aperitive sau garnituri, indiferent cum, sunt senzational de delicioase!!

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute umplute cu mazare, mozzarella si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Prajitura cu crema de branza invelita cu fructe de padure

Prajitura cu crema de branza invelita cu fructe de padure

Separam ouale, albusurile le batem spuma cu un praf de sare, iar cand au inceput sa se intareasca,

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Bors cu perisoare de miel si verdeturi

Bors cu perisoare de miel si verdeturi

Culegem carnea de miel de pe os, apoi punem in apa cu sare oasele, sa fiarba si sa le putem spumui. Zarzavatul

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6-8 ciuperci mari champignon
  • ulei de masline 
  • un praf de sare 
  • 200 g mazare fina boabe
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita de legume deshidratate
  • un praf de amestec de plante aromatizate de la Provence
  • 100 g mozzarella
  • 6-8 oua proaspete de prepelita

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

4 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Retete de Pasti

Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata

Acesta reteta o facem de ani de zile, dupa cum vedeti, nu are prea multe oua si nici zahar. Secretul in a obtine un cozonac pufos si

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Retete de Pasti
Mousse de ton