Pentru inceput, vom taia cubulete salamul.
Pentru inceput, vom taia cubulete salamul, muschiul, sunca, ardeiul rosu, vom felia maslinele si vom da prin razatoare cascavalul.
Separat, intr-un castron, vom mixa bine cele 4 oua pana devin o compozitie spumoasa si vom turna uleiul si smantana mixand in continuare, dupa care vom adauga faina amestecata cu praful de copt.
La final, adaugam restul ingredientelor (ardei, salam, sunca, muschi, morcov, porumb, masline) si vom amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Compozitia se toarna intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, se decoreaza cu masline si rosii cherry si se coace aproximativ 45 de minute.
Cand este gata, se scoate pe un platou, se lasa sa se raceasca foarte bine, dupa care se taie si se serveste alaturi de o salata asortata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii