Chec aperitiv

Pentru inceput, vom taia cubulete salamul.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Chec aperitiv

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 linguri smantana
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 g faina
  • 150 g cascaval
  • 1/2 ardel rosu
  • 10 masline fara samburi
  • 75 g salam
  • 75 g muschi afumat
  • 75 g sunca presata
  • 1 lingura boabe de porumb
  • 1 lingura morcov dat prin razatoare
  • rosii cherry pentru decor
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare

Pentru inceput, vom taia cubulete salamul, muschiul, sunca, ardeiul rosu, vom felia maslinele si vom da prin razatoare cascavalul.

Separat, intr-un castron, vom mixa bine cele 4 oua pana devin o compozitie spumoasa si vom turna uleiul si smantana mixand in continuare, dupa care vom adauga faina amestecata cu praful de copt.

La final, adaugam restul ingredientelor (ardei, salam, sunca, muschi, morcov, porumb, masline) si vom amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Compozitia se toarna intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, se decoreaza cu masline si rosii cherry si se coace aproximativ 45 de minute.

Cand este gata, se scoate pe un platou, se lasa sa se raceasca foarte bine, dupa care se taie si se serveste alaturi de o salata asortata.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor