Ingrediente
4 oua, 2 linguri smantana, 3 linguri ulei, 1 lingurita praf de copt, 100 g faina, 150 g cascaval, 1/2 ardel rosu, 10 masline fara samburi, 75 g salam, 75 g muschi afumat, 75 g sunca presata, 1 lingura boabe de porumb, 1 lingura morcov dat prin razatoare, rosii cherry pentru decor, sare, piper, patrunjel
Dificultate: Medie | Timp: 1h
14 voturi
Mod de preparare
Separat, intr-un castron, vom mixa bine cele 4 oua pana devin o compozitie spumoasa si vom turna uleiul si smantana mixand in continuare, dupa care vom adauga faina amestecata cu praful de copt.
La final, adaugam restul ingredientelor (ardei, salam, sunca, muschi, morcov, porumb, masline) si vom amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Compozitia se toarna intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, se decoreaza cu masline si rosii cherry si se coace aproximativ 45 de minute.
Cand este gata, se scoate pe un platou, se lasa sa se raceasca foarte bine, dupa care se taie si se serveste alaturi de o salata asortata.