Pentru inceput, vom taia cubulete salamul.
Pentru inceput, vom taia cubulete salamul, muschiul, sunca, ardeiul rosu, vom felia maslinele si vom da prin razatoare cascavalul.
Separat, intr-un castron, vom mixa bine cele 4 oua pana devin o compozitie spumoasa si vom turna uleiul si smantana mixand in continuare, dupa care vom adauga faina amestecata cu praful de copt.
La final, adaugam restul ingredientelor (ardei, salam, sunca, muschi, morcov, porumb, masline) si vom amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Compozitia se toarna intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt, se decoreaza cu masline si rosii cherry si se coace aproximativ 45 de minute.
Cand este gata, se scoate pe un platou, se lasa sa se raceasca foarte bine, dupa care se taie si se serveste alaturi de o salata asortata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii