autor:

Sidy

» » , , Aperitive, Aperitive cu carne, Mancaruri cu carne

Kaizer de casa

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 mai 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 mai 2017

Ingrediente
O reteta delicioasa si aromata, foarte simpla de facut. Rezultatul a fost mult peste asteptarile mele., Se face dintr-o bucata de slanina stratificata cu carne, fleica, de pe burta porcului sau de linga antricot., Fara conservanti sau E-uri si cu putina rabdare si mai ales ca e facut de mine, stiu ce pun pe masa pentru micul dejun., , 1-1,5 kg slanina porc cu carne, 1,5 l apa, 50 g coji de ceapa uscata, 1 foaie dafin, 2 linguri zahar, 200 g sare de mare, ***, 1 caciulie usturoi, 3 linguri ulei, piper proaspat macinat, boia afumata

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Punem intr-o cratita, pe foc, apa impreuna cu zaharul, sarea, cojile de ceapa si foaia de dafin.

In momentul in care incepe sa clocoteasca, adaugam slanina si acoperim cratita. Lasam sa fiarba lin cam o ora.

Luam cratita de pe foc si lasam kaizerul sa se marineze 24 de ore.

Punem la rece, dupa ce nu mai este cald.

Scoatem apoi kaizerul si il lasam sa se zvinte.

Curatam usturoiul, il dam prin presa si il amestecam intr-un bol cu piperul macinat, boiaua si uleiul.

Cu ajutorul unei pensule ungem toate partile kaizerului cu acest amestec, mai putin partea cu sorici.

Punem intr-o foaie de copt kaizerul, il infasuram bine si il lasam 24 de ore la rece sa intre usturoiul in el.

Il scoatem apoi din hartia de copt, il asezam pe o farfurie si se poate zervi alaturi de ceapa rosie.

Pofta buna sa aveti, mai ales ca stiti ce mancati !
Daca ti-a placut reteta noastra "Kaizer de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi la cuptor cu legume

Cartofi la cuptor cu legume

Se curata cartofii, se spala bine, se taie bucati mari si se pun intr-o oala cu apa, pe foc; acestia

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
CHIFTELUTE DE PASARE

CHIFTELUTE DE PASARE

Carnea de pui se trece prin masina de tocat. Eu nu am razalit cartoful ci l-am trecut la fel ca

7 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • O reteta delicioasa si aromata
  • foarte simpla de facut. Rezultatul a fost mult peste asteptarile mele.
  • Se face dintr-o bucata de slanina stratificata cu carne
  • fleica
  • de pe burta porcului sau de linga antricot.
  • Fara conservanti sau E-uri si cu putina rabdare si mai ales ca e facut de mine
  • stiu ce pun pe masa pentru micul dejun.
  • 1-1,5 kg slanina porc cu carne
  • 1,5 l apa
  • 50 g coji de ceapa uscata
  • 1 foaie dafin
  • 2 linguri zahar
  • 200 g sare de mare
  • ***
  • 1 caciulie usturoi
  • 3 linguri ulei
  • piper proaspat macinat
  • boia afumata

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Racituri (Piftie)