Autor: andraconstantinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2017

Ingrediente
7 rosii cherry, 6 fire de marar, 4 fire de ceapa verde, 140 g branza pufoasa cu smantana

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Rosiile se spala, li se cresteaza varful in 4, cu ajutorul unui cutit, se decupeaza cotorul si se indeparteaza, dupa care se scobeste rosia si se scot semintele, cu ajutorul unei lingurite si a cutitului. Se clatesc rosiile cu apa rece si se lasa sa se zvante.

Doua fire de marar si partea alba de la firele de ceapa se spala si se taie marunt. Se amesteca apoi cu branza. Se pun intr-o punga, care se taie la un colt, dupa care se umplu rosiile cu acest amestec.

Se ia o frunza de ceapa, se spala si se introduce in gaura facuta in rosie (acolo unde a fost cotorul), apoi se asaza pe un platou. Se procedeaza la fel si cu restul rosiilor.

Se asaza doua cepe, fara partea alba, langa lalele din rosii, iar deasupra se pun patru fire de marar (spalate). Se leaga buchetul de lalele cu un fir de ceapa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lalele din rosii umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
salata orientala

salata orientala

se fierb cartofii in apa cu sare 15 minute.se scurg ,se racesc si se taie cubulete.se amesteca cu

8 voturi    5 comentarii
35 min
Salate de legume
Salata de varza dulce

Salata de varza dulce

Varza se curata de foile vestede si de cotoare, apoi se toaca fideluta. Cine doreste ca salata sa

8 voturi    0 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 7 rosii cherry
  • 6 fire de marar
  • 4 fire de ceapa verde
  • 140 g branza pufoasa cu smantana

Raporteaza reteta

Retete
de andraconstantinescu
Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine cu dulceata de zmeura

Savarine: Intr-un castron se pune faina, formandu-se o gropita in mijloc. Drojdia si zaharul se

12 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Tort aniversar cu crema de ganache cu nuci caramelizate

Blat: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile

1 vot    0 comentarii
3h
Torturi
Tort Egiptean

Tort Egiptean

Pregatirea folior: Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se bat albusurile cu un praf

5 voturi    0 comentarii
3h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Bulion de gogosari cu ierburi aromate Bulion de gogosari cu ierburi aromate

Se taie gogosarii in jumatati, se scot cotoarele, se taie in felii cam de 2-3 cm si se dau prin masina de tocat carne. Se pune la fiert

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Bucate la borcan
Zacusca cu ciuperci Zacusca cu ciuperci

Se spala gogosarii, se curata de cotoare si seminte, apoi se dau prin masina de tocat. Se pun intr-o oala de inox la foc mic si se

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Bucate la borcan
Fatush prefacut