Un aperitiv usor si totodata consistent si foarte simplu de realizat.
Dupa ce am asezat pe platou, in functie de imaginatia fiecaruia, feliile de sunca si castravetii feliati frumos, cascavalul l-am decupat cu forme speciale de fluture si flori. Apoi am presarat rosiile cherry taiate pe jumatate si maslinele. Platoul este insotit, de o parte si de alta, de doua castronele cu salata de vinete si zacusa facuta in casa. Un aperitiv usor si totodata consistent si foarte simplu de realizat.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii