Un aperitiv usor si totodata consistent si foarte simplu de realizat.
Dupa ce am asezat pe platou, in functie de imaginatia fiecaruia, feliile de sunca si castravetii feliati frumos, cascavalul l-am decupat cu forme speciale de fluture si flori. Apoi am presarat rosiile cherry taiate pe jumatate si maslinele. Platoul este insotit, de o parte si de alta, de doua castronele cu salata de vinete si zacusa facuta in casa. Un aperitiv usor si totodata consistent si foarte simplu de realizat.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii