Reteta postata pe: 05 aprilie 2017
Ingrediente
200 g faina, 200 ml lapte, 2 oua, 2 linguri ulei, 1 plic praf de copt, 100 g cascaval, 100 g ardei gras rosu
Dificultate: Redusa | Timp: 35 min
Mod de preparare
Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta.
Se toarna compozitia lichida peste faina amestecat cu praful de copt si se omogenizeaza.
Se ung formele cu o picatura de ulei si se aseaza pe o tava rece si se umplu pana la un deget sub margine.
Se pun la cuptor preincalzit si se tin 35-40 min pana incep briosele sa se rumeneasca deasupra.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Amestecam faina cu praful de copt.
Ouale cu uleiul, le batem bine, intr-un bol.
Adaugam laptele
5 voturi
2 comentarii
50 min
Incepem cu brocolli care trebuie fiert cam 15 minute inainte de a-l folosi pentru briose. Eu am avut
4 voturi
0 comentarii
25 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate