Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 aprilie 2017

Ingrediente
maruntaiele de la un miel, 2 kg carne tocata mixta (vita+porc), 10 fire de usturoi verde, 12 fire ceapa verde, 1 lingura condimente cu gust de legume, sare dupa gust, 1 lingurita piper macinat, 5 oua mari de rata gotica + inca 8 oua fierte de rata, 1 legatura de patrunjel verde, 1 legatura de leustean verde, 400 gr bacon

Dificultate: Medie Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb maruntaiele in apa si sare, dupa care se lasa la rece, se clatesc si se taie in bucatele mici.

Se pune intr-un vas mare carnea tocata, maruntaile de miel tocate, usturoiul, ceapa, patrunjelul, leusteanul tocate, sare, condimentele, oua, piper macinat si se omogenizeaza bine compozitia.

Se pune in doua tavi, hartie de copt, peste hartie se asaza felii de bacon, se imparte compozitia in patru parti egale si se pune cate o parte in tavi, se asaza cate patru oua in fiecare tava, se completeaza cu cealalta compozitie, se asaza felii de bacon si se dau tavile la cuptor.

Cand aromele isi imprastie savoarea, se poate zice ca drobul este gata si ca se poate servi.

Sa aveti pofta, dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Drob din organe de ied

Drob din organe de ied

Se pue carnea de ied si organel sa fiarba intr-o oala icapatoare,cu capacul pus,impreuna cu o foie

9 voturi    5 comentarii
2h 15 min
Aperitive cu carne
Drob de miel

Drob de miel

Organele se curata si se spala in apa rece. Traheea plamanilor, se elimina. Rinichii se scot din

46 voturi    15 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • maruntaiele de la un miel
  • 2 kg carne tocata mixta (vita+porc)
  • 10 fire de usturoi verde
  • 12 fire ceapa verde
  • 1 lingura condimente cu gust de legume
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita piper macinat
  • 5 oua mari de rata gotica + inca 8 oua fierte de rata
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 legatura de leustean verde
  • 400 gr bacon

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

190 voturi    42 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Melcisori de toamna cu nuci, alune de padure si fructe Melcisori de toamna cu nuci, alune de padure si fructe

Pentru aluat: aluatul l-am facut la masina de paine, iar pentru asta am procedat in felul urmator. Laptele caldut impreuna cu drojdia,

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Retete de Pasti
Prajitura Tiramisu Prajitura Tiramisu

Se foloseste o tavă mare, preferabil cu inel detașabil. Eu am folosit una de 40 x 35 cm. Se face o cafea tare, puțin îndulcită,

4 voturi    1 comentariu
40 min
Retete de Pasti
Drob de miel