Chec aperitiv

Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt.

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa
Chec aperitiv

Ingrediente

  • 4 oua
  • 150 gr faina
  • 1 plic praf copt
  • 4 lg ulei
  • 100 gr masline tocate marunt
  • 200 gr sunca presata
  • 150 gr cascaval ras
  • 1 gogosar mare murat

Mod de preparare

Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt. Se adauga apoi ingredientele in ordinea in care am trecut la ingrediente. Se omogenizeaza si se pune intr-o forma de copt. Se coace la o temperatura medie intr-o forma de chec 40-45 minute la cuptor.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul