Sunteti in cautarea unor aperitive rapide si gustoase? Descopera reteta noastra delicioasa de aperitive din foietaj, perfecte pentru orice ocazie! Sunt ușor de preparat si pe placul tuturor.
Reteta de aperitive rapide din foietaj o fac destul de des, mai ales in perioada sarbatorilor. Se fac usor, ingredientele se pot adapta in functie de gusturi si sunt delicioase.
De data asta am folosit cascaval, bucatele de sunca afumata, ardei gras rosu si patrunjel. Dar puteti folosi mozzarella, diverse mezeluri, masline, pesto, legume, dupa pofta si imaginatie.
Intindem bucata de aluat foietaj cu sucitorul astfel incat sa obtinem un dreptunghi de 30x40 cm.
Presaram cascavalul dat pe razatoare, sunca afumata tocata bucatele mici, ardeiul gras cubulete, patrunjelul tocat, presaram sare si, daca vreti, piper macinat. Rulam bucata de aluat ca pe rulada si o taiem in 12 bucati cat de cat egale.
Le punem in hartiute de briose (se pot pune si direct in tava de briose, fara a mai folosi hartiutele). Le asezam in tava si le coacem 20-25 de minute, la 200 de grade, in cuptorul preincalzit in prealabil.
Reteta de aperitive rapide din foietaj este gata in mai putin de o ora, cu tot cu pregatitul ingredientelor.
Sunt foarte gustoase si arata minunat pe platourile cu aperitive. Se pot manca si calde, alaturi de o salata mixta.
Va recomandam si alte retete rapide si foarte apreciate: placinta spirala cu spanac si branza, pateuri cu branza sau spirale din foietaj cu branza si chimen. Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii