Sunteti in cautarea unor aperitive rapide si gustoase? Descopera reteta noastra delicioasa de aperitive din foietaj, perfecte pentru orice ocazie! Sunt ușor de preparat si pe placul tuturor.
Reteta de aperitive rapide din foietaj o fac destul de des, mai ales in perioada sarbatorilor. Se fac usor, ingredientele se pot adapta in functie de gusturi si sunt delicioase.
De data asta am folosit cascaval, bucatele de sunca afumata, ardei gras rosu si patrunjel. Dar puteti folosi mozzarella, diverse mezeluri, masline, pesto, legume, dupa pofta si imaginatie.
Intindem bucata de aluat foietaj cu sucitorul astfel incat sa obtinem un dreptunghi de 30x40 cm.
Presaram cascavalul dat pe razatoare, sunca afumata tocata bucatele mici, ardeiul gras cubulete, patrunjelul tocat, presaram sare si, daca vreti, piper macinat. Rulam bucata de aluat ca pe rulada si o taiem in 12 bucati cat de cat egale.
Le punem in hartiute de briose (se pot pune si direct in tava de briose, fara a mai folosi hartiutele). Le asezam in tava si le coacem 20-25 de minute, la 200 de grade, in cuptorul preincalzit in prealabil.
Reteta de aperitive rapide din foietaj este gata in mai putin de o ora, cu tot cu pregatitul ingredientelor.
Sunt foarte gustoase si arata minunat pe platourile cu aperitive. Se pot manca si calde, alaturi de o salata mixta.
Va recomandam si alte retete rapide si foarte apreciate: placinta spirala cu spanac si branza, pateuri cu branza sau spirale din foietaj cu branza si chimen. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii