Se curata ceapa, usturoiul si dau prin robot alaturi de bureti.
Se curata ceapa, usturoiul si dau prin robot alaturi de bureti. Se adauga sare, tarhon, oregano, piper macinat, rozmarin, faina de grau si se omogenizeaza compozitia.
Se pune uleiul intr-un ceaun la fiert si se fac mici bilute din compozitie care se dau prin pesmet si se pun la prajit in ceaun atunci cand uleiul fierbe, doar asa buletele vor iesi rotunde si frumoase. Se lasa sa se prajeasca pret de cateva minute, dupa care se intorc cu o paleta. Se lasa la prajit pana se rumenesc frumos, dupa care se scot cu ajutorul unei palete.
Se servesc alaturi de ketchup picant sau dulce, dupa preferinte si gust.
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii