Bulete din bureti (opintici)

Se curata ceapa, usturoiul si dau prin robot alaturi de bureti.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Bulete din bureti (opintici)

Ingrediente

  • -1 kg.bureti(opintici) gata fierti;
  • -4 cepe mari;
  • -1 capatana de usturoi;
  • -200 gr.faina de grau;
  • -1 lingurita oregano;
  • -1 varf de cutit de piper macinat;
  • -1 varf de cutit de tarhon;
  • -1 varf de cutit de rozmarin;
  • -1 lingurita cu varf cu sare;
  • -200 gr.pesmet;
  • -500 ml.ulei.

Mod de preparare

Se curata ceapa, usturoiul si dau prin robot alaturi de bureti. Se adauga sare, tarhon, oregano, piper macinat, rozmarin, faina de grau si se omogenizeaza compozitia.

Se pune uleiul intr-un ceaun la fiert si se fac mici bilute din compozitie care se dau prin pesmet si se pun la prajit in ceaun atunci cand uleiul fierbe, doar asa buletele vor iesi rotunde si frumoase. Se lasa sa se prajeasca pret de cateva minute, dupa care se intorc cu o paleta. Se lasa la prajit pana se rumenesc frumos, dupa care se scot cu ajutorul unei palete.

Se servesc alaturi de ketchup picant sau dulce, dupa preferinte si gust.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise