Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime.
Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de vanata se fac niste taieturi ca forma unui grilaj. Rondelele presaram cu sare si le lasam pe o farfurie mare minim 2 ore sa-si lase zeama acra.
Punem rosiile in apa clocotita timp de 1 minut pentru a le decoji usor. Le taiam rosiile in bucati mici, se condimenteaza cu sare, oregano si busuioc. Rondelele se tamponeaza bine cu hartie de bucatarie, pe fiecare felie se pune din acest amestec de rosii si se stropesc cu ulei masline.
Intr-o tava potrivita se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade. Dupa 20 minute le scoatem, le ornam cu cate o felie de mozzarella si le introducem inapoi pentru 10 minute.
Aceasta mancare se poate servi ca o gustare rece/calda sau este potrivita pentru o cina usoara pentru zile calduroase de vara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii