Incearca aceasta reteta delicioasa de rulouri aperitiv din foietaj cu spanac si cașcaval. Ușor de pregatit, aceste rulouri crocante si delicioase sunt perfecte pentru orice ocazie.
Dacă folosești spanac proaspăt, spală-l bine și taie-l mărunt. Dacă folosești spanac congelat, dezgheață-l conform instrucțiunilor de pe ambalaj și stoarce-l bine pentru a elimina excesul de apă.
Preincalzeste cuptorul la 200°C.
Incinge uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Adaugă ceapa tocata fin și călește-o ușor timp de 1 minut.
Adaugă spanacul în tigaie și gătește-l timp de aproximativ 3-4 minute, până când se înmoaie și își reduce volumul. Condimentează cu sare și piper după gust. Lasă la răcit amestecul de spanac.
Întinde foaia de foietaj , astfel incat sa obtii un dreptunghi de 30x40 cm. Presară cașcavalul ras si distribuie si spanacul racit.
Răsucește aluatul de foietaj cu grijă pentru a forma un rulou mare. Taie bucati de aproximativ 2 cm.
Așază rulourile pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt.
Coace rulourile în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 15-20 de minute sau până când devin aurii.
Scoate rulourile din cuptor și lasă-le să se răcească pe un gratar.
Serveste-le calde sau reci, alături de o sos de roșii sau un sos de usturoi, după preferințe.
Aceste rulouri sunt un aperitiv minunat și vor fi cu siguranță apreciate la orice masă festivă sau întâlnire cu prietenii.
Mai puteti incerca si reteta de aperitive rapide in foietaj, placinta spirala cu spabac si branza sau rulouri cu spanac si telemea. Poftă bună!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii