Iata o reteta simpla si gustoasa de chiftele de pește. Aceste chiftele absolut delicioase sunt perfecte pentru un pranz sau o cina rapida, dar si pe platourile cu aperitive sunt mereu apreciate.
Aceasta reteta de chiftele de post este una pe cat de simpla, pe-atat de buna. Este perfecta in perioadele de post si nu numai, o idee excelenta pentru un aperitiv gustos sau o masa delicioasa.
Intai se pun cartofii la fiert in coaja. Cand sunt fierti, se decojesc si se piseaza cu o furculita sau cu instrumentul pentru piure.
Fileul sau fileurile de peste se verifica bine daca mai au oase si se dau prin masina de tocat.
Ceapa si usturoiul se dau prin razatoatea fina.
Punem intr-un bol pestele tocat, cartofii, ceapa si usturoiul ras, patrunjel tocat, sare si piper. Adaugam pentru inceput doua-trei linguri de pesmet, amestecam bine compozitia si, daca este prea moale, adaugam si restul de pesmet. Trebuie sa obtinem o compozitie care sa se poata modela.
Formam chiftelute mici, le tavalim prin pesmet si le prajim in ulei. Le scoatem pe servetele absorbante si le mancam calde sau reci.
Incercati si voi reteta de chiftele de peste, sunt minunate.
La fel de gustoase sunt si chiftelele de ton, cele de cartofi cu ton sau chiftele din salau cu sos de rosii si busuioc. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii