Chiftele de cartofi cu ton

Cartofii fierti se decojesc si se rad pe razatoarea cu ochiuri mici.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Chiftele de cartofi cu ton

Ingrediente

  • 2 cartofi mari fierţi în coajă
  • 1 conservă de ton în suc propriu
  • mărar proaspăt
  • 1 fir de ceapă verde
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • făină
  • ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Cartofii fierţi se decojesc şi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mici.

Se amestecă cu peştele din conservă bine scurs, mărar şi ceapă tocate fin, sare, piper şi făină cât să obţinem un aluat uşor modelabil.

Se formează chifteluţele sub forma dorită şi se prăjesc la foc potrivit.

Se scot la scurs pe şervete de hârtie.

Poftă bună!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure