1. Pune compotul si apa si sarea intr-un vas, cand da in clocot adauga melcisorii si lasa sa fiarba 6 minute la foc mic.
2. Opreste focul, ia pastele, scurgele, pune apa rece cat sa le cuprinda, invarte o data in vas si scurge-le imediat.
3. Pune ciocolata rupta in bucati si 4 felii de ananas taiate cubulete, amesteca usor apoi adauga 2 lg cu varf nuca de cocos si esenta de rom si amesteca iar.
4. Pune pastele intr-un inel detasabil si lasa 5-10 min sa se racoreasca. Pune restul de nuca de cocos deasupra si orneaza cu restul feliilor de ananas. Luati inelul si le puteti servi calde sau reci. Orice varanta ati alege, pastele sunt la fel de bune.
Reteta pregatita de Alina @www.bucatarealalaplesneala.blogspot.ro cu paste oferite de Hutton.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii